Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem o co jej chodzi

Dziewczyny, poradzcie mi prosze

Polecane posty

nie no bez jaj, gdyby byłą w ciąży to bym wiedział :) aż taka niechętna do rozmów to ona nie jest :P tylko powoli zaczyna mnie już to akurzać, bo nie wiem czy ze mną coś nie tak, czy może z nią i chciałbym wiedzieć na czym stoję

a ja mysle, ze nie zdrada - z prostej przyczyny - nie ma kiedy :) praca, potem jesteśmy razem w domu, często wychodzimy gdzieś razem (kino, spacer, knajpka, restauracja, impreza ze znajomymi).... a jeśli wychodzi gdzieś beze mnie to ze swoimi znajomymi na babskie wieczory ;) ewentualnie ekipą z pracy... nie mam powodów żeby podejrzewać ją o zdradę

nie znam ? :P a co konkretnego sugerujesz? ;) tylko proszę - powiedz konkretnie

wogole jej nie kotroluje, bo nie mam takiej potrzeby, ufam jej :)

Gość Gratuluję
Cudowna_Wenus1111 nie, plaski brzuszek Już predzej płaski, na pewno nie beben

nie wiem jak mialy inne, ale 2 kolezanki ostatnio rodzily.. 3 poronila w 3,4 miesiac i miala bardzo widoczny zaokrąglony brzuch ( wchodzila w stare spodnie) ale brzuch miala jakby balon połkneła.. niestety pooroniła.. Kolejne dwie różnież mialy bębenki wielkie w tym okresie.. aż się porzyjemnie macało :D .. Moja znajoma z dawnych lat w sumie rok temu rodzila:)ale pameitam jak dodala na jakis portal zdjęcia z zaokrąglonym brzuszkiem potem się spotkalysmy i mowila ze 15 tc.. Więc widocznie każdy ma inne doświadczenia, ja mam takie :)