Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to po wszystkim

Jak długo po pierwszym seksie czułyście się takie "poobcierane"? Ile to sie goi?

Polecane posty

Gość no to po wszystkim

Witam, mam pytanie do kobiet, które mają to już za sobą. Jak długo po pierwszym seksie goją sie otarcia itp.? Czy miałyście jakieś widoczne gołym okiem pęknięcia, strupy, ranki itp.? Po mnie nic nie widać - tzn. wejście do pochwy jest jakby większe. Było trochę krwi, ale nie widać żadnych ran tak na zewnątrz. Czuję się trochę obolała i zastanawiam się, czy wszystko ok i jak długo to potrwa. Może moje pytania się głupie, ale chyba każdy kiedyś robił to pierwszy raz i nie miał pojęcia, co jest normalne, a co nie:)

Nie martw się, ja "czułam go" w sobie w sumie pół dnia. Ale nie obtarłam ię, jedynie kiedyś palcem przetarłam sobie skórę w pochwie przez co leciała mi krew, to gdzieś dzień-dwa minęło nim w pełni mi przeszło.

Gość no to po wszystkim
tzn. nie krwawiłas przy pierwszym razie i nie miałaś żadnych dolegliwości? Wydawało mi się, zresztą mojej ginekolog też;) , że nie mam bardzo rozbudowanej błony dziewiczej, dlatego byłam zdziwiona tym krwawieniem... Nie była to jakas rzeź, ale ubabrało się wszystko wkoło:( Robiłam to w piątek popołudniu, do tej pory czuję się tak... inaczej.

Gość widocznie twój facet bardziej
myslał o swojej przyjemności niż twojej. Ja nie miałam takich doznań jak ty...

Przy pierwszym razie nie bo najprawdopodobniej w okres kilka dni wcześniej rozdziewiczyłam się sama. A co do samego seksu to jak już tu wcześniej pisałam strasznie mnie bolało więc czułam się nieswojo, obolała w środku i taki dziwny nacisk. Z czasem to przeszło ale zawsze po kochaniu się czułam przez chwile jakby był jeszcze we mnie. Być może jesteś dość ciasna i dlatego jeszcze masz takie uczucie. Przejdzie ci napewno, każdy przechodzi to inaczej :3

Gość no to po wszystkim
Topik nie jest o tym facecie, tylko o odczuciach po:O Był normalny. Co Twoim zdaniem powinien zrobić mężczyzna i jak dbać o przyjemność? Mówiąc wprost - i tak prędzej czy później musi włożyć i tyle. A to boli. Takie życie.

Moim zdaniem to zależy od ciebie co byś chciała żeby robił :) Z moim omawiamy wszystko i wiemy co kto chce jakie ma fantazje i szykujemy się do tego. No Boleć musi chociaż nie zawsze.

Gość no to po wszystkim
Ja nic nie omawiałam. Ledwie go znam. Widzielismy się 3 razy w życiu, rozmawialismy o czymś zupełnie innym, przecież nie o seksież. tak wyszlo. Ale darujcie sobie komentarze o puszczaniu sie, seksie z milości itp. Za 3 miesiace kończe 27 lat. Skoro nie poznałam nikogo z kim mogłabym to zrobic z miłości, czekanie na nie wiem co nie ma sensu... Tak wyszło. Zawsze chciałam to zrobić z miłości, ale po prostu nie spotkała mnie ona. Tak czasami bywa.

Gość a czy częste oddawanie
moczu po pierwszym razie jest normalne? Tak raz na godzinę, niewielkie ilosci...

Gość ale miałam tak tylko trochę w
ciągu dnia. Teraz nic mnie nie boli (no, nadal czuję się niekomfortowo), przez 3 godziny siedzę sobie, wypiłam herbatę i nic. No i po co ktoś wymyślił ten cały seks?:( Tylko problemy...

Gość ale miałam tak tylko trochę w
no dobrze, może nie otarcie, ale takie... dziwne uczucie. Nie wiem, jak to nazwać. Przecież jak się z kimś kocha pierwszy raz, zerwana jest błona dziewicza, leci trochę krew, to nie jest się w idealnym stanie... Tym bardziej, że robiliśmy to 3 razy:O Nie wygląda to na otarcie, tak z zewnątrz nic nie widać, mimo wszystko dziwnie sie czuję i jestem trochę zbolała "od środka". Czy jeśli to potrwa jeszcze 3-4 dni powinnam iść do lekarza?