Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyznam sie wam

Kocham regresa,loooosera,ble ble i dominika :))

Polecane posty

Gość przyznam sie wam
podzieli się ktoś wiedza na temat tych panów ? prosze :classic_cool: :D

Do Autorki - nie zanm ich. :) Przepis dla ike. :D Moja wersja: smażę czosnek w niewielkiej ilości masła naturalnego. Na małym ogniu dodaję śmietanę. Im bardziej tłusta, tym lepiej. Do ogrzanej śmietany dodaję ser pleśniowy. Lubię gorgonzolę ale inny też może być. Mieszając podgrzewam na wolnym ogniu. Trochę gałki muszkatołowej, soli, pieprzu. :) Sos robisz w czasie kiedy dogorywa makaron. Zrobienie go zajmuje max. 10 minut. Wrzucasz makaron do sosu, międlisz i już. :D (Mam nadzieję, że nie ma błędów. :D Nie mam autokorekty. :D )

Gość przyznam sie wam
Nigdy nie mowili w jakim sa wieku ? :D pytam bo jestem tu od miesiaca :)

ike spoko :) jak kojarzy twój mąż to luz :P na wakacje chcemy uderzyć na mazury więc jest możliwość ze sie spotkamy :) pożyjemy zobaczymy :) Miłego dnia bo zwiewam :) brumka a ty sie postaraj ;)

Regresie - przeszukuję swoje archiwum. Mam pełno kwiatków, butów, kawałków krajobrazu ale nie ma nie. :D Miłej niedzieli. :)

a spoko regres możemy się na jakiś czworokącik umówić :) dzięki brum:) ja nie do makaronu chcę ten sos tylko do brokuł a co wyjdzie to będzie :P

Ike - może być inny pleśniowy. Czasem dodaję Lazur. Wybieram mniej przerośnięty pleśnią.

ja chyba pomieszam różne :) jak zrobię przy okazji dam znać jak nie wyjdzie to pogadamy sobie inaczej :P

Może się co jawyżej "zważyć", jeśli będziesz za szybko gotowała. Tego sera nie dodawaj jakoś dużo. :D Możesz zrobić taki szybki sos z majonezu, jogurtu i szosnku. Mieszasz wszytko w proporcjach dowolnych i już. :D Nieco soli, trochę pieprzu.

Gość loser jest ze slaska

te inne sosy to ja znam ale chcę serowy właśnie bo chodzi za mną :P

Gość loooser ma 26 lat
mieszka we wrocławiu , jest psychofanem zdrapek oraz posiada liczne grono znajomych kotów

Gość fdbfblnbdzm,
i fanem znajomych kur:D