Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeronikaXXXXo

która zWas stosowała odżywkę WAX ?

Polecane posty

Gość WeronikaXXXXo

proszę o opinię.moje włosy straciły blask,wypadają,są brzydkie..chciałabym jutro ja kupic,nie wiem czy to dobry pomysł..

Gość el sol
własnię ja stosuję. Dopiero pierwsze opakowanie, aby był fajny efekt trzeba zuzyc conajmniej trzy, Ale warto. Widać na włsokach. Jesli o mnie chodzi jestem zadowolona

Gość elinorra
wypłucz włosy octem i nie spłukuj , wyjdzie na to samo zarabiają na tych ludziach że hej

Gość WeronikaXXXXo
kurcze ale ja juz nie mam siły takie nijakie te wlosy mam;/ a slyszalam ze ona jest dobra ,wydajna ,kosztuje ok 20 zł..podobno

Gość nie wiem gdzie mozna znalezc t
ja ci proponuje suplementy diety.dzialaja tylko jednak dopiero po 3-4 miesiacach.wax tez stosowalam.zuzylam kilkanascie opakowan i mi nic nie pomoglo.wlosy wcale nie przestaly wypadac i wciaz byly slabe.

Gość WeronikaXXXXo
moze wypowie się jeszcze jakas pani?

Gość WeronikaXXXXo
a stosowałaś tak jak niby zalecają np zeby okrecic folia i na to suszarka itd.. ?

Gość też stsowałam
większej różnicy nie zauważyłam,dalej były suche matowe i wypadały.

Gość WeronikaXXXXo
kurcze a niby taka dobra jest;/

wymieszaj dwa male sloiczki oleju rycynowego dodaj trzy zoltka i 5 kropel cytryny. wymieszaj, naloz na glowe, wetrzyj w skore dokladnie, owin cieplym recznikiem, poo 2 h zmyj, lub m,ozesz na noc zaaplikowac, gwarantuje ze wlosy i zgestnieja i nabiora blasku i w ogole bedziesz zadowolna, stosuje od lat-rewelacja

ja uzywalam wax rainforest do wlosow zniszczonych, zielono bez opakowanie. lepsze mialam wlosy po niej. zwlaszcza jak nakladalam na cala noc. juz mi sie konczy dzis ostatnia porcja jutro mam zamiar kupic znow waxa albo cos podobnego tez w aptece. i uzywac z olejkiem rycynowym razem. tj nalozyc na dlon waxa na to troche olejku ryc i zmieszac i na wlosy.

Gość WeronikaXXXXo
spruboję ;)

Ja każdą odżywkę tak stosuję - folia na łeb, podgrzewam i trochę z tym chodzę, potem zimną wodą spłukuje i płuczę octem. I co jakis czas robię maseczkę z oliwy, żółtka, czasem piwa, maści z wit. A. Włosy mam cienkie co prawda ale to juz chyba z natury, ale mimo farbowania i codziennego prostowania są błyszczące i zdrowe, nawet końcówki są nieporozdwajane. Tez regularnie podcinam.

Gość nie wiem gdzie mozna znalezc t
Germaine Geer dobrze prawi.to dziala.wyprobowalam to.a podgrzewanie waxu na glowie to zabawny pomysl.folia mozna okrecic glowe i przy tym majonezie o ktorym Germaine Geer pisze

ja stosowałam taką w ciemnym opakowaniu - bardzo dobra ale w aptece znalazłam inną pomaranczową z woskiem pszczelim - zbyt tłusta i przeciążała włosy

o tych zoltkach tez sie sporo naczytalam i nasluchalam ale nienawidze jajek ichyba bym nie wytrzymala z jakem na glowie i babrajac sie w nim...

ja stosuje od lat, dla mnie rewelacja chociażby dlatego, że zapomniałam dawno o problemie wypadających włosów...poza tym ogólnie kondycja włosów bardzo się poprawiła, mimo że rozjasniam, często myje i układam uzywając suszarki :)

Gość dadria
Ja mam do sprzedania bardzo tanio duże opakowanie odżywki WAX. Nie służy mi. Ta z ciemnym napisami. Odżywkę mogę wystawić na allegro. 10zł plus koszty wysyłki GG 7985152

a wlasnie co do ceny waxa. to tez dlugo nie chcialm kupic z powodu tych 20 zl balam sie ze nie zadziala i kolejna maska za 20 zl do kosza. ale popytalam w roznych aptekach i w jednej znalazlam za 13 cos, a z rabatem po skasowaniu przy kasie wyszlo mi 10 zl! wiec trzeba zrobic wywiad bo sa przerozne ceny

nawet za 20 zł warto, jest bardzo wydajna...poza tym nie trzeba jej używać przy każdym myciu, mozna zamiennie z jakąs zwykła, tańszą

dadria, nie oplaca sie, za 10.60 moge kupic w aptece. a co do suplementow. to stosowalam SILICA i chyba ogolnie to tez pomaga. zwlaszcza mialam mocne i twarde paznokcie, szybciej rosly. ostatnio przestalam uzywac bo uzywalam przez lato bellisse su. ale teraz znow uzywam silicy

Gość kasiaaaaaa1990rrrr
ja miałam włosy bardzo zniszczone i wypadały garściami stosowałam wax przez 3 miesiące + tabletki na włosy teraz nie wypadają a mam dość długie bo do połowy pleców...