Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrakowiankaZwarszawty

Bardzo ostry seks Co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość fev...Ty już wiesz co
miałas mi pokazać :P :classic_cool:

on tez mysli o mnie, nie tylko o sobie wiec dlaczego mialabym miec z tego tylko ja przyjemnosc? oczywiscie, ja tez robie duzo rzeczy na ktore za bardzo nie mialam ochoty, tez mnie uczyl robic naprfawde wydziwione rzeczy, wiem ze odmawiajac ryzykowalabym nasz zwiazek bo jest to dla niego bardzo wazne ale do cholery bo mnnie kurwica strzela sa pewne granice jak zaczyna to zagrazac zdrowiu to trzeba niestety pwoiedziec stop do, dziecwzyno krew ci leci kurwa nie pojmuje tego. wiec skoro tak ci wspaniale to po co w ogole ten topik zalozylas?

Zgadzam sie z FEV jak sie nie jest do konca przekonanym to sie nie probuje czyli najpierw sie czyta a pozniej robi .jakby nigdy nie poznal anala to pol biedy a ty mi najpierw dajesz a pozniej odbierasz tak sie nie robi szczegolnie ze mu sie spodobalo

oj nie wiem.............. moze po kolejnym razie wyrobie sobie zdanie dzis nie wiem co mam o tym myslec ciesze sie ze zabral mnie do swojego swiata ale to nie znaczy ze mam w nim zostac poprzednie nasze stosunki o wiele bardziej mi sie podobaly Bylo po prostu zajebiscie ale tez byly akcenty tego typu tyle ze w pelni je zaakceptowalam Dzis to juz byl hardcore

fev...Ty już wiesz co Naczelny???:))):D lecę powiesić pranie...z/w

,,A jaka to może by ć przyjemność mieć rękę w d..e?No dziewczyny zastanówcie się,, jak się lubi anal to to nie jest takie złe...

Gość fev...Ty już wiesz co
No oczywiście, że ja ino w pomarańczowej pelerynce :D

Gość Żal nad żale
a ja myślałam, że takich kobiet co zrobią wszystko i za wszelką cenę jest coraz mniej... Cóż.... Bywa.

Mam dla Ciebie świetną radę .Spróbuj powiedzieć tak :Kochanie ukrywałam to przed Tobą ale tak naprawdę pragnę również wsadzić Ci rękę w odbyt,ale tak naprawdę to do szału doprowadza mnie chęć włożenia w twego członka naszego mieszadełka do koktajli.Gwarantuję że dyplomacja jest najważniejsza nawet w łóżku.

Gość poważna to nie żart
widzę ze nie czytacie ze zrozumieniem ja się nie chcę dla niego poswiecac !!! gdyby mi sie to w 100 % nie podobalo to nie zakladalabym tego topu

Gość poważna to nie żart
dobre BLADE :)) to jest rada

mysle ze czas pokaze co bedzie dalej bardzo sie kochamy i to jest podstawa reszta jest do dogadania a wycieraczka do butow nie bede!

Naczelny....moje tzytze są na miejscu...a suty owiewa wiatr:D..od czasu do czasu...

ożesz qrna.....zapomniałam że Perw cyce musisz wpierw obejrzeć....tzn tzytze swojej żonki:D

a jest ..jeden taki official:)))...ten polski......majeczka006@o2.pl...

Co do samego analu,to wyrafinowany kochanek sprawić potrafi że później już o niczym nie marzysz ,ale to są wybitni znawcy seksu przy których nawet niespecjalnie piękne kobiety czują się bóstwami.Trafisz na takiego jak ja i jesteś zatopiona:)

Gość Bunt ala arystokracja
Hmmm... Mnie zawsze dziwiło jedno... Dlaczego facetów tak bardzo brzydzi jak geje zapinają się od tyłu a swojej kobiecie też wsadzają fi**a w d*pę?

no więc wlasnie uwielbiam anal i wcale nie jest dla mnie bolesny czy upokarzajacy Wole to nic tradycyjny seks Ale jak juz pisalam trzeba umiec sie do tego zabrac

Bunt ala arystokracja gdzie to wyczytałaś ?:DD::D....to mit....ale oficjalnie tak trzeba mówic....bo salony tego wymagają:D

Gość Bunt ala arystokracja
Sorry ale jestem facetem, sam analu nie uprawiam, bo nie czuje takiej potrzeby, ale nie obchodzi mnie też co inni robia w łóżku, geje, lesbijki czy hetero. Żal mi tylko tych, którzy dla drugiej strony zmuszają się do czegoś, czego do końca smi nie chcą.

Gość to jest okropne
dodam,ze normalne to nie jest zw facet ci cala reke do dupy wsadzil, wiesz co ale to mi zakrawa na masohizm powaga ,sama piszesz ze prezylas okropny bol,wogole nie rozumie jak faceci moga sie jarac dupa-ona jest do srania-resztki kalu a feee

no to jest masohizm, no sorry nie mam co do tego watpliwosci, dlatego jestaem i bylam od poczatku tak bardzo oburzona. a z tymi ktorzy jeszzce temu przyklaskuja twierdzac ze nie ma w tym nic zlego nie mam o czym dyskutowac. no o czym???

no dobra ,jestem idiotka ;p

Germaine Geer w jednym się z toba zgodzę...że o twojej głupocie to nawet nie chce sie rozmawiać.... KrakowiankaZwarszawty naucz się miec swoje zdanie i słuchać swojego faceta.....z czasem usłyszysz o jego potrzebach.... Pastafarianka reaktywacja autorka nie jest idiotką....ale delikatną kobietą której brak stanowczości pewności siebie a którą z czasem nabędzie.... koci pazurek dobry pomysł....grunt to poznać przede wszystkim samą siebie:)