Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrakowiankaZwarszawty

Bardzo ostry seks Co o tym myśleć?

Polecane posty

ja po prostu uwazam, ze jesli autorke nie odrzucilo, a raczej (jak rozumiem) poczula podniecajace zaciekawienie, to warto sprawdzic, czy czasem nie jest ulegla ;) mnie zawsze czegos w seksie brakowalo... Teraz juz wiem, czego ;) a inni niech nie oceniaja...zeby nie byli sadzeni :-P

oj, mam pazur! Czasem nawet zbyt spory. Jestem bardzo impulsywna. Trzeba silnego, odwaznego faceta, zeby mnie do parteru sprowadzic;)

dominacja i uległość siedzią w głowie....jest się zazwyczaj tym albo tym....albo przewaga jednego + 20%drugiego....

Koci pazurek ja WIEM ze jestem ulegla w zyciu dominuje w seksie nie chcę dlatego podoba mi sie ze czuje ze jestem z silniejszym samcem...

Koci Pazurku jak mozesz podaj mi linka do tego topiku zajrze tam bardzo mnie ciekawi ten temat, wlasnie w tym sęk gdyby mi sie to nie podobalo w 100 % to bym mu o tym powiedziala Zreszta zrobilam to gdy juz mialam dosc

moj eks dal sie zdominowac w zyciu i w lozku tez czekal ze bede nad nim dominowac Nie podobalo mi sie to Teraz czuje bol ale mysle z podnieceniem o kolejnym razie... To chyba o czyms swiadczy?

przepraszam, wchodze do netu z komorki, nie mam mozliwosci wrzucenia linku (albo jeszcze nie wiem, jak to zrobic). Kotko, mozesz to zrobic za mnie?

Bardzo proszę Kotko o link do tego topu

dziekuje!

Gość carmena2010
jak juz dajesz d*py to przynajmniej miej do niej szacunek-jak kolwiek to brzmi...na drugi raz będzie chciał wsadzić ci nóż w d*pę i tez mu pozwolisz?Boże co za kretynki na tym świecie..on już doskonale wie, że trzęsiesz tyłkiem aby nie odszedł

i tak nie odejdzie kocha mnie