Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesmaczny zart

Na co zwracacie uwage, gdy...?

Polecane posty

Gość Niesmaczny zart

Jakiś czas temu rozmawiałem ze swoją znajomą i zapytałem na co zwraca uwagę, gdy na ulicy przechodzi obok niej przystojny nieznajomy. Odparła, że na buty. Gdy to usłyszałem, nie mogłem się powstrzymać od śmiechu. Spodziewałem się raczej odpowiedzi, że zwraca uwagę na usta, oczy, czy na sylwetkę, a tu proszę... Drogie Panie, a Wy na co zwracacie uwagę? W tym temacie mogą się wypowiadać również Panowie. Osobiście zwracam uwagę u pięknej nieznajomej, w pierwszej kolejności, ogólnie na figurę, następnie dłuższy czas spędzam na spoglądaniu na twarz, biust, pupę i na końcu nogi :)

Gość Niesmaczny zart
Koniczynka, a możesz sprecyzować swoją odpowiedź?

ciężko jednoznacznie odpowiedzieć,każdego postrzegam indywidualnie,ale chodzi o takie rzeczy jak np paznokcie,zarost,również buty;) może to i śmieszne ale dużo potrafią powiedzieć o człowieku.Chociaż większość moich koleżanek zwraca uwage na wzrost,oczy,uśmiech,sylwetke.Jak widać jest to sprawa indywidualna

Gość Niesmaczny zart
A jednak te buty :) Z tymi paznokciami to też jest coś na rzeczy, bo kobiety często mi mówią, że mam ładne i zadbane paznokcie. Nie rozumiem kobiet... I nawet nie będę próbował je zrozumieć. Ktoś jeszcze się wypowie w tym temacie?

u faceta najpierw na zapach, potem na buty, potem na twarz, potem na włosy, na ciuchy. wszystko to tworzy wspólną calośc, już po 3 sekundach patrzenia na kolesia wiem czy mi się będzie podobał czy nie. zapach jest wyczuwalny przy bliższym kontakcie, ale jest mega ważny! a buty wiele mówią o człowieku ;)

Ja zwracam uwagę na sposób poruszania się i dłonie - uwielbiam męskie dłonie o długich palcach. Poza tym zapach, jeśli facet fajnie pachnie to u mnie jego atrakcyjność wzrasta o jakieś 15%. no i wzrost, lubię wysokich

Gość Niesmaczny zart
cyt. "kobiety nie są po to,żeby je rozumieć,ale po to,żeby je kochać" Cięta riposta :) Ale nie wszystkie kobiety można kochać. Są na świecie egoistki, manipulantki, typowe zołzy, które dowartościowują się kosztem innych.

Gość konsternacja^^
przede wszystkich zwracam uwagę na wysokich... a później głównie twarz mnie interesuje... oczy, uśmiech... to gdy przechodzę obok.... ale jeśli chodzi o bliższe spotkanie to bardzo ważne stają się również dłonie, postura, zapach, ogólne zadbanie itd itp

Gość tretrtewrtrtwe
--> uwielbiam męskie dłonie o długich palcach Przypomnialo mi sie, ze wg kobiet dlugosc palcow meskiej dloni moze posrednio wskazywac na dlugosc czlonka. To prawda?

wszystkie da sie kochać,niektórzy Panowie lubią egoistki;) Poza tym jakby wszyscy mężczyzni zawsze rozumieli swoje kobiety to świat byłby strasznie nudny

Gość konsternacja^^
dłonie są bardzo ważne... jestem w stanie odrzucić jakiegoś adoratora jeśli jego dłonie nie spodobają mi się... to moja słabość... :O

Gość Niesmaczny zart
A jaki zapach u mężczyzny powoduje u Was Panie pozytywne wibracje i dreszcze na plecach (prócz zapachu potu - niektóre kobiety wprost delektują się tym zapachem u swojego ukochanego)? Str8, Calvin Klein, może Lacoste? Podajcie swoje typy.

Calvin Klein One -moj faworyt,jednak jestem zdania,że każdy zapach inaczej"leży" na każdym,wiec perfumy muszą współgrać z właścicielem.

Gość fdbfblnbdzm,
jakie wy wszystkie wystylizyowane i zadbane:D tylko ciekawe skad tyle paszczurow i bezgusci chodzi po ulicach :D

Gość Niesmaczny zart
Widzę Koniczynka, że z Ciebie konkretna kobietka :) Wiesz, czego chcesz.

Gość Niesmaczny zart
S'il vous plit :)

moje ulubione to: Bruno Banani Pure Man, Hugo Boss Boss, Givenchy Play.. Ale czasem jest tak że jak się kogoś poznaje ta osoba ma swój naturalny zapach który jest wysoce pobudzający, ponoć właśnie ten zapach decyduje o tym czy ktoś będzie dla nas atrakcyjny czy nie

Gość konsternacja^^
ja też uwielbiam CK One (sama czasem używam), davidoff cool water, game. Aktualnie mój facet używa takiego zapachu, który mnie powala, ale zapomniałam nazwy :D dowiem się i dopiszę:D:D

Gość konsternacja^^
azzaro chrome ;)

Gość h e h e :D
A ktora z Pan mi wyjasni jak interpretowac wyglad butow u faceta? Czyli co: jak buty sa brudne, to facet jest fleja, jak czyste, to pedant, tak? A jezeli nosi mokasyny, ktorych nie pastuje, a sa czyste, to warto sie takim mezczyzna zainteresowac? Bo przyznam szczerze, ze od zawsze mnie to interesowalo.

Gość 5414984562654199+6
Ja patrzę na buty właśnie :)

Gość h e h e :D
To tak jak z autem :) Jak autko zadbane, blyszczace, to i wiecej kobiet sie wokol takiego mana kreci. Ech, kobietki...

Gość konsternacja^^
Oczywiście czyste, zadbane buty to podstawa... muszą się dobrze wkomponowywać w całość stroju

trzeba pamiętać ze temat dotyczy tego na co zwracamy uwage na początku,czasami jak sie kogoś pozna to nawet brudne buty nie mają znaczenia :)

Gość Niesmaczny zart
Panie zdominowały niniejszy temat... Po jego przeczytaniu człowiek będzie bogatszy w doświadczenie :) Skoro jesteśmy przy butach, to może warto zapytać ogólnie o preferowany przez Was styl ubierania u facetów? Sportowa marynarka, jasno niebieska koszula z białym kołnierzykiem, dżinsy, mokasyny mogą się podobać?