Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesmaczny zart

Na co zwracacie uwage, gdy...?

Polecane posty

Gość konsternacja^^
zależy od okazji i okoliczności oraz od osoby... nie wszystkim jest dobrze w tym samym zestawie ubrań... ogólnie wolę taka nazwijmy to sportową elegancję ;) , w której nie ma miejsca na stricte sportowe buty, typu adidasy...

"kobiety nie są po to,żeby je rozumieć,ale po to,żeby je kochać" Tak jak chorzy psychicznie.

Gość M a r i n a
Nivea? Tania imitacja antyperspirantu. Preferuje raczej Old Spice.

Gość elenka...
a ja patrzę zdecydowanie na oczy faceta, na jego spojrzenie, na to w jaki sposób patrzy na mnie...czy ma taki "błysk w oku" i takie "uśmiechające się oczy", w dalszej kolejności właśnie uśmiech i zęby ;) Bardziej niż buty, styl ubierania, obchodzi mnie jaki facet jest, jak się odnosi do innych..itp

Gość konsternacja^^
ale tutaj mówimy o tym, że jednie przechodzisz obok kogoś np w centrum handlowym...

Jak facet jest materialistą to pracuje ciężej aby mieć więcej. Kobieta zaś sięga po cudze.

Gość kolejny frustrat ktory
mysli ze opoderwie dupe :O a ona go zdradzi wykorzysta i porzuci

Gość jestem wredna
zwracam uwage na buty, bo po nich odgaduje status ekonomiczny faceta. Potem zwracam uwage czy jest schludny - nie cierpie zaniedbanych i nieswiezych facetow, a potem patrze na usmiech i zeby, bo one tez swiadcza o facecie.

Gość wczorajszy rybak dzis darkerem
jest.... :O:D koniczynka, nie wchodz w rozmowe z nim, bo sie pobrudzisz... ja u facetow zwracam uwage na caloksztalt mysle, postawe, twarz, sposob ubierania

Gość sama dzieciniarnia
siedzi na kafe co tu sie porobilo

"nie każda kobieta lubi być utrzymywana" Z garnuszka rodziców na garnuszek faceta. Jak dziwki... tylko sprytniejsze.

Gość cvb,,,,,,
Na twarz. potem na figurę (talia!!) tyłek, piersi. A ciekawi mnie to zwracanie uwagi na zapach faceta. Chodzi o rodzaj perfum, dezodorantu, wody toaletowej czy raczej jego własny zapach? Bo jeśli chodzi o sztuczne zapachy, to jasna sprawa, panowie - do drogerii marsz. I każda laska wasza :D

Nie ma na co kasy wydawać tylko na flakon 30ml za 300 zeta. Trzeba na łeb upaść.

Zapach? Męski diesel fuel for life Chanel egoiste Gucci w ciemnym flakonie, nie pamiętam nazwy. Generalnie zapachy cięższe, z nutami cygar, tytoniu. Wytrawne i męskie. Kleinem perfumują się pedały i inne metro seksualne cioty.

Ja zawsze zwracam uwagę na buty - nie ważne czy trampki, czy mokasyny czy i inne laczki - muszą być czyste. Następnie zęby - ubytki są niedopuszczalne. Ubranie - czy to koszula, marynarka, bluza czy cokolwiek musi być czyste. Kolor- kolor różowy nie jest kolorem dla faceta:) Później biżuteria -mężczyzna nie powinien nosić dziwacznych dziwnych koralików na szyii , mile widziane spinki przy koszuli.:) Zwracam też uwagę na postawę - nie może być zgarbiona:) No i przede wszystkim zachowanie ,ale to już szeroki temat....

no właśnie zapach bardzo ważny ,,Kleinem perfumują się pedały i inne metro seksualne cioty.'' zgadzam się z tym. Woda toaletowa Playboy też nie jest dobrym wyborem....mdli mnie od takiego zapachu.

Gość konsternacja^^
Mój facet kiedyś używał jakiegoś bardzo ciężkiego gucci.... Niedobrze mi się robiło od tego zapachu....

Gość Ameliaza
Ja zwracam uwage na sylwetke i oczy.

- na buty - mówią wiele o statusie oraz o sposobie bycia (wiadomo, że typ sportowy założy welurowe, człowiek biznesu z licowej skóry i raczej czarne itp), - na paznokcie - koniecznie krótkie! - na sylwetkę - wyprostowaną.

Gość hhhdhdh
Najpierw na twarz, póżniej figura.buty też się liczą.Jak ma wsiurskie z bazaru to odpada.

Gość perfumy..
Calvin Clain -- wszystkie Dior Fahrenhait

Gość z nudow ale numerrr
moj byly uzywal tego ostatniego, nigdy wiecej ! :D