Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowna zupelnie

Co byscie zrobily?

Polecane posty

Moj facet z ktorym mieszkam, wczoraj wyszedl ok 20:30. Pytalam sie gdzie idzie, powiedzal ze do kolegi. Wrocil o 4 w nocy. Czy to jest normalne? Nie uwazacie ze powinien mnie uprzedzic ze wroci pozno? Rece mi po prostu opadly. Jak wrocil i sie go zapytalam gdzie byl powiedzial ze w pubie. jak sie go zapytalam czy uwaza takie zachowanie za ok, powiedzial ze nie i ze mam racje i tyle.

Tylko ze przepraszam do tej pory nie uslyszalam

Gość pomarańczowa życzliwość
co za skandaliczne zachowanie, nie można czegoś takiego tolerować. musisz się z nim koniecznie rozstać i znależć sobie faceta, który będzie do domu wracał najpóźniej o 22.

Gość pomarańczowa życzliwość
przeprosiny nic tu nie pomogą.

Pomaranczowa, nie o to chodzi ze wrocil tak pozno, tylko o to ze mnie nie uprzedzil. Skoro powiedzial ze idzie do kolegi to myslalam ze za 2-3 godzinki wroci.

Jakby powiedzial: sluchaj ide do kolegi nie wiem o ktorej wroce. To bym sie nie czepiala, spoko niech sobie idzie.

Nie uwazacie ze to nie w porzadku z jego strony?

Co byscie teraz zrobily na moim miejscu?

Gość afernight
No nie jest to w porzadku. zachowal sie egoistycznie i nieodpowiedzialnie. Z tego, co piszesz przytaczajac jego wypowiedz wnosze, ze on dla swietego spokoju przytakuje, ale nie lubi rozmawiac z toba o sprawach dla niego niewygodnych, a swoje i tak robi. Zawsze tak robi?

ze wrocil tak pozno bez uprzedzenia to mu sie zdarzylo pierwszy raz. Mieszkamy ze soba od 3 miesiecy i wogole w zwyczaju ma wychodzenie, bez mowienia dokad i za ile wroci. Tyle ze zazwyczaj nie ma go 2-3 godziny gora.

Tyle za na poczatku myslalam ze po prostu sprawdza czy jestem typem babki ktory ma sklonosci do kontrolowania. Wiec nic nie mowilam, myslalam ze przekona sie ze nie zamierzam go kontrolowac i przestanie tak robic. Ale wczoraj to juz byla dla mnie przesada.

Gość afernight
|No to widocznie zobaczyl, ze go nie kontrolujesz i robi sobie co chce. ja rozumiem gdzies wyjsc, to normalne, a kiedy jestesmy z kims, a do tego z kims mieszkamy to z szacunku do tej osoby i w trosce o nia mowimy za ile wrocimy. skoro nigdy nic nie mowilas w tym temacie to on sadzil, ze nic sie nie stalo. musze z nim pogadac o wprowadzeniu takiej zasady, ze mowicie o ktorej wracacie, i nie ma to nic wspolnego wg mnie z kontrola. jak nie bedzie mu to pasowalo, znaczy, ze nie traktuje cie powaznie. ile macie lat i jaki staz

ja mam 26 on 29 i jestesmy 2 lata ze soba. Wiec dziecmi nie jestesmy. Zwrocalam mu juz delikatnie uwage. Martwi mnie raczej to ze moglby okazac po wczoraj skruche a on po tym jak powiedzial ze mam racje ze to nie bylo w porzadku nie porusza juz tego tematu, a mi jest przykro.

Gość afernight
no skoro zostalo wszystko wyjasnione, to po co dalej bic piane? zobaczysz, co bedzie nastepnym razem. jak zrobi ten sam numer to wiesz.........