Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hailey

co sądzicie o prostownicach REMINGTON

Polecane posty

Gość hailey

Witam,chce sobie kupic prostownice remington jestem nawet zdecydowana wydać te 200 zł ...jednak czy są one dobre i ,,nieprzereklamowane czy lepiej zdecydować się na jakąś inną ?? pytanie do posiadaczek tych ,,cacek :)

Gość taka jedna tam...
kupilam siostrze,byla w promocji w "tescio";)sporo tansza normalnie kosztowala ok 300zk kupilam za 150 ii...ma sporo opcji wygodnych,ktorych nie bylo w "prostych" i tanich wczesniejszych prostownicach ktore uzywalam wiec polecam,uzywamy ok 3 mce,i ok to typ GP1200

Gość Jaśka 32
Ja używam od roku i polecam

Jak najbardziej pozytywnie :-) Ja kupiłam swoją na electro.pl jakiś czas temu i nie narzekam. A cenowo wcale nie są dużo droższe od innych popularnych marek. Jeśli upatrzyłas sobie jakąś to możesz kupować. Z innych marek możesz jeszcze zwrócić uwagę na philipsa.

Jeśli chodzi o prostownice to lepiej jest zainwestować w profesjonalny sprzęt taki, który jak najmniej niszczy włosy.Z tego co się orientuje to dobrej jakości jest prostownica Hair Goddess. ma ruchome płytki ceramiczno turmalinowe, które nie elektryzują włosów. Fajne jest to że w kilka sekund jest już nagrzana i gotowa do użycia. Teraz jest na kalamis.pl przecena tej prostownicy.