Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony:(

Przeprowadzka

Polecane posty

Gość Zagubiony:(

Przeprowadzka to bardzo trudna sprawa, dla niektorych moze byc korzystna lecz dla mnie to tylko udreka. Przeprowadzilem sie kilka lat temu do innej miejscowosci po rozwodzie rodzicow, pomimo tego ze ojciec jest alkoholikiem sadze ze lepiej by mi bylo zostac tam gdzie bylem.W nowym miejscu do tej pory sie nie potrafie odnalezc pomimo tego ze minelo juz 5 lat wciaz czuje sie samotny i zagubiony przeprowadzka zmienila mnie bardzo jestem teraz zamkniety w sobie nie smialy mam niechec do wszystkiego i boje sie jakich kolwiek nowych doznan, nie wyobrazam sobie swojej przyszlosci bo nie wiem czy wogole bede w przyszlosci czy moze z tchoze i odejde z tego 'pieknego' swiata. A wiec nie zycze nikomu tak niemilych przezyc jakich doswiadczylem w tak mlodym wieku :(

Gość osiadf
Przeprowadzka to zawsze akies doswiadczenie a w twojej sytacji nie diwne ze nie mile. Poznasz ludzi ibedzie dobrze 5 lat to duzo i malo takze glowa do gory :*

No ja też jestem zdania, że każdy potrzebuje czasu - i nigdzie nie jest powiedziane ile. Zależy to od nas indywidualnie oraz poniekąd od otoczenia, w którym się znajdujemy. Myślę, że na pewno przyjdzie któregoś dnia taki przełom i Ty też odnajdziesz się w tej sytuacji :)

Przeprowadzka potrafi być całkiem fajną przygodą, o ile nie przyćmi jej same przenoszenie rzeczy. Kombinowanie transportu, angażowanie znajomych, część rzeczy w starym miejscu, część w nowym, a czas goni. Dlatego polecam skorzystać z usług profesjonalistów z japa.pl Wszystko pójdzie błyskawicznie i bezproblemowo :)

Gość gość
mam to samo nie lubię przeprowadzać. Najpierw trzeba się spakować potem przewieźć, rozpakować, przyzwyczaić do nowego miejsca. Coś o tym wiem i nie lubię.