Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusek

bardzo was prosze

Polecane posty

Gość Lusek

Witam was drogie panie. Założyłem ten temat ponieważ potrzebuję bardzo pomocy tak naprawdę kogokolwiek. Biorę udział w konkursie w którym można wygrac wycieczke do dowolnego miasta w Europie. Otóż ja wybrałem PAryż. Bardzo romantyczne miejsce w którym.... chce się oświadczyć mojej kobiecie . Ona niema bladedgo pojęcia, że biore udział w takim konkursie. To ma być dla niej mega niespodzianka. I tutaj jest problem. Potrzebuje bardzo dużo głosów. Nie trzeba sie rejestrować. Wystarczy wejśc na strone i zagłosować bardzo was prosze pomożcie. Można głosować raz na dzień ale jak raz oddacie głos to bardzo pomożecie Oto jest link: http://www.tinyurl.pl?9YnpqSAr Z góry dziękuję dobrym duszyczkom

Akurat bo wygrasz Młocie. Chcesz sie oświadczać to zrób to w Polsce i po pijaku. Najpierw ją upij bo inaczej nie będzie Cie chciała. Szukaj głupszych od siebie z tymi stronami Kretynie. Zbieraj na transplantacje mózgu bo już go najwyraźniej nie masz. A jak ta Twoja Panna przyjmie oświadczyny to znaczy ze jest taka sama głupia jak Ty.

Gość Lusek
Pozdrawiam Cie.... ;] srodkowym palcem kolego :)

Jak Cie nie stać na wycieczkę do Paryża to lepiej się nie oświadczaj, bo w tej sytuacji nie stać Cie pewnie na wesele i utrzymanie rodziny. Tacy jak Ty tylko liczą na szczęście i że jakoś to będzie a potem taka Kanalia zyje z moich podatków korzystając z pomocy społecznej Caritasu itd. Pasożytom mówimy stanowczo NIE!

Gość Lusek
o kurde :D dobry jestes :) Mam prosbe... skoro cos ci sie nie podoba to nie wchodz tutaj i nic nie pisz :)

Gość Lusek
osoba ta nie zostala usunieta jeszcze niestety :( oby tak sie stalo.

Prosisz o pomoc na forum. Forum jeśli jeszcze tego nie wiesz służy do wyrażania swojej opinii. Moje powyższe posty służyły do wyrażenie mojej osobistej opinii na temat osób takich jak Ty. Jak nie chcesz złych opinii to nie korzystaj z forum tylko ze znajomych na naszej klasie.

zaśmieca forum szukając dla siebie korzyści materialnej a nie szuka porady i to mi sie nie podoba. A ty Wypierdalaj Banan czasem nie jestes autorem tego wątku bo chyba sam sobie odpowiadasz.

Ponieważ wyraziłem swoja opinie opuszczam Was i adorujcie się razem i zbierajcie na Paryż z kapeluszem. Wątek nie jest zbyt popularny jak widać , a ja nie będę go więcej upował, bo jak widać chyba większość ma takie same zdanie jak ja. Bawcie sie dobrze :)

Gość Lusek
Z tego co widze to nie wyraziles swojej opinii tylko zaczales mi ublizac odrazu :) a to roznica :) sa osoby ktore mysla inaczej jak ty i bardzo sie z tego ciesze :) Wspolczuje ci tak negatywnej postawy. Skomentowales wiec juz daj sobie spokoj. Z tgo co widze to ludzie glosuja a nie wpisuja sie. Wiec jednak zainteresowanie jakies jes :) Pozdrawiam wszystkich uprzejmych i skorych do pomocy