Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy czasuleczy mnie?

Przeniosłam sie z ogólnego F. na to ... bo czuje ze pomozecie :)

Polecane posty

[10.10.2010] 11:39 Czy czas uleczy mnie ? Wiem ze niektorzy uwazaja ze nie powinno sie tu szukac odpowiedzi na rozne pytania zwiazane z zyciem. Nie umiem sobie poradzic z tym co do niego czuje nadal. Nigdy nie byl mi obojetny i ja mu tez nie. Doskonale sie rozumiemy, rozumielismy. Mozemy rozmawiac godzinami o wszytkim i nieczym. Mio ze oststni raz widzielismy sie 4 lata temu dzieli nas kawal swiata Problem jest taki ze ja zawsze go bardzo lubilam, a z czasem sie zakochalam. Poniewaz idzialam ze on nie jest mi obojetny, i tez cos czuje to uczucie sie rozwijalo we mnie, wkoncu postanowilam mu powiedziec co do niego czuje a on jednoznacznie mi nie odpowiedzial. ...ale codzienne e-maile, rozmowy na gg utwierdzaly mnie w przekonaniu ze cos do mnie czuje procz zwyklej przyjazni. Interesowala sie co u mnie we wszytki sferach zycia.... . Gdy rozmaiwalismy o jego zyciu nigdy nie mowil ze kogos ma itd.....chodz wiedzial ze ja mialam swego czasu kogos, mowil ze za niedlugo odwiedzi kraj, nie moze sie doczekac. I nagle okazalo sie ze sie zeni ze ma kobiete, starsza od siebie, ze sa razem, ze ja kocha, ze od dluzszego czasu sie z na spotykal. Poczulam sie oszukana nigdy nic nie mowil, milczal, albo odpowiadal ze nie ma nikogo a ty nagle..... Potem codzienne przepraszanai w e-mailach i zapewnienia, ze jestem dla niego b. wazna ze uwielbia ze mna gadac i abym nie przekreslala naszej znajomosci. A ja nie wiem co mam robic ... czy odpisywac na jego e-maile, łapie sie na tym ze codziennie eczekam na ten mail od niego ciesze sie nim, a rownoczesnie jestem wsciekla ze tak sie zachowala . Mam ochote zerwac kontakt a z drugiej strony mi szkoada. co sadzicie jakie rady ps. nie me 20 lat tylko troche wiecej [10.10.2010] 15:48 [zgłoś do usunięcia] cizza smutne to a jak czesto prawdziwe nie wiem co ci poradzic [10.10.2010] 15:49 [zgłoś do usunięcia] Sexuarium kochanie czas leczy rany, zobaczysz że będzie dobrze http://www.sexuarium.pl/ [10.10.2010] 15:50 [zgłoś do usunięcia] ANIEMAPRZYPADECZKIEM na imie ma maciej?? [10.10.2010] 15:54 [zgłoś do usunięcia] czy zas uleczy mnie? Pewnie masz racje czas mi pomoze tylko a ja jestem rozdarta miedzy tym co powinnam .... nic juz nie wiem czy zerwac kontakt raz na zawsze czy nie tylko go bardzo ograniczyc? szkoda mi go zrywac a moze powinnam? [10.10.2010] 15:56 [zgłoś do usunięcia] czy zas uleczy mnie? NIe ma na imie Macjej .... tylko inaczej [10.10.2010] 15:59 [zgłoś do usunięcia] malinka77 jestem w podobnej sytuacji jak Ty. mi też pewien facet narobił nadziei. mówil mi że jestem jego ideałem, że sie zakochał. ale teraz nagle kontakt się urwał. podejrzewam , ze to mój były chłopak cos mu nagadał na mój temat :/ wiem , że dąży do tego, żebym całe życie była sama i nieszczęśliwa, ale to dluga historia. teraz podobnie jak Ty szukam odpowiedzi na pytanie czy czas uleczy te rany. siedzę przed komputerem i wpatruje sie w jego zdjęcia to bardzo boli ... ale chyba nie muszę tłumaczyć co czuję, bo sama dobrze wiesz jak to jest [10.10.2010] 16:06 [zgłoś do usunięcia] Sexuarium zapomnij o nim on kocha inną, z którą wziął ślub. Wiem, że jest ci ciężko ale zerwij z nim kontakt, bo to będzie ciągłe rozdrapywanie ran, ciągła nadzieja i ciągłe czekanie, że może stanie się cud. Szkoda twojego życia na coś takiego. Uwierz mi, że masz jeszcze całe życie przed sobą, że wszystko co najlepsze dopiero się wydarzy. w takich chwilach idealizujemy swoich wybranków a zobaczysz że znajdziesz jeszcze lepszego. Teraz zajmij się sobą, rób coś co lubisz robić, przebywaj wśród ludzi i przyjaciół a zobaczysz, że wszystko się ułoży. http://www.sexuarium.pl/ [10.10.2010] 16:10 [zgłoś do usunięcia] czy zas uleczy mnie? Dzieki powiedi tyko u mnie jeszcze jest to ze on nadal do mnie pisze i chce utrzymywac kontaky, wypisuje zebym sie nie zloscila inie miala do niego zalu....itd. Jaka to jestem dla niego wazna.... itd. Dlatego jestem w kropce.... bo chyba bym wolala zeby juz milczal a nie pisal te meile? Skoro wybral ja to czego u mnieszukal. I nie rozumiem tak naprawde czemu ukrywal jej istnienie przedemna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 na to pytanie tez szukam odpowiedzi :/ [10.10.2010] 16:13 [zgłoś do usunięcia] malinka77 wydaje mi sie, że nie powinnaś odpisywać mu na maile. po jakimś czasie zapomnisz o nim. będzie Ci ciężko ale dasz rade może być też tak, że on kocha was obie i nie wie którą wybrać. niby ma żonę, ale być może żałuje tej decyzji bo Ciebie też kocha ? [10.10.2010] 16:15 [zgłoś do usunięcia] czy zas uleczy mnie? no wlasniecos mi sie widzi Malinka 77 ze masz racje [10.10.2010] 16:18 [zgłoś do usunięcia] malinka77 wpadło mi to do głowy jak napisałas , że nie wiesz dlaczego on ukrywał istnienie tej swojej żony. może bał sie Twojej reakcji, ze nie bedziesz chciała się z nim kontaktować. a nie chciał tego bo Cie kocha. w zyciu zdarzają sie takie sytuacje, ze kocha sie dwie osoby jednocześnie. ważne jest to, że Ty nie musisz sie na to zgadzać. a możesz pokierować swoim zyciem jak tylko chcesz. wszystko zależy od Ciebie. [10.10.2010] 16:19 [zgłoś do usunięcia] czy zas uleczy mnie? Cest jeszcze wazne ze gdy go pytalam zeby mi wynczego ukrywal ze kogos ma to zmienial temat i nie chce mi odpowiedziec na to pytanie....pisze o wszytkim tylko nie pisze dlaczego o Niej nie mowil :/ [10.10.2010] 16:21 [zgłoś do usunięcia] malinka77 pewnie jest tak jak już wcześniej napisałam. bał się Twojej reakcji, bał się że Cie straci. [10.10.2010] 16:34 [zgłoś do usunięcia] czy zas uleczy mnie? zeby byla jasnosc on ozenil sie 2 miesiace temu do dna slubu nic nie wiedialam....totez nie mial do wyboru miedzy zona a mna tylko miedzy dwiem kobietami to tak apropossss. Masz racje postaram sie nie odpisywac ciezko bedzie pewnie nie odrazu sie uda [10.10.2010] 17:47 [zgłoś do usunięcia] osiadf swoja droga facet dziwny........... ;| [10.10.2010] 17:53 [zgłoś do usunięcia] czy czasuleczy mnie? No i co znowu mi napisal ze chce pogadac....i co teraz serce sie rwie ..... nic nie napisalam tylko dalam opis : Mozesz pomarzyc! chyba moglam sobie to odpuscic ale jestem zla uz sama niewiem co czuje

no i co? to niby forum uczuciowe i co

Gość buhahahahaha.
opowiadania przyszłaś tu pisać? weź to kurrwa streść :o

Gość cy czas uleczy?
Nie nie opowiadania tylko szukam pomocy ;p A jak ci sie nie podoba to mi nie pisz nic a nie bzdury!!!!!!!!!!!1;p