Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gnuśny Witold

Nieco słów dla smutnych, samotnych heteryków

Polecane posty

Gość Gnuśny Witold

Żeby przypodobać się kobiecie przede wszystkim należy nauczyć się ściemniać, one nie doceniają szczerości (jedynie mówią, że jest dla nich ważna). Trzeba im mówić to, czego chcą usłyszeć (falsz albo prawda, to nie ma znaczenia!). Uwielbiają komplementy, mogą być to nawet kompletnie naciągane do bólu, tzw. tanie komplementy. Banał, wiele też poleci na piękną buźkę i ciało oraz zasobny portfel/konto bankowe. Ich obłuda często wychodzi, gdy trąbią, że wygląd mężczyzny nie ma znaczenia albo ma znaczenie marginalne. Jednak krótka obserwacja ulicy pokazuje, że zdarzają się atrakcyjni mężczyźni (a według kobiet to "faceci patrzą tylko na wygląd kobiety"), którzy wiążą się z nieatrakcyjnymi kobietami, rzadko działa to na odwrót (np. może to zadziałać, gdy mężczyzna jest brzydki, ale majętny). Ogolnie chcą brać od mężczyzny wszystko, a jedyne, co same mogą zaoferować to rozłożenie swoich ud, dzieciak (którego bardziej pokochają od swojego mężczyzny) oraz mycie podłogi. Kobiety porządne, o której marzy wielu z was istnieją, ale są to jedynie sporadyczne wyjątki i bardzo często żyjące jedynie w fikcyjnej przestrzeni (np. w książkach pisanych przed marzycieli-romantyków). Mniej więcej takie są reguły gry. Reasumując, dobrze być gejem. Chłopaki, buziaki i nie łamcie się!

Gość Toż to
Zgnuśniały RYbaczek z bagien hehehe no jeszcze troszku kobietki po zwalczaj :) Nowy zapowiadany nick?

Gość Załamany Wszystkim
Kiedyś byłem wręcz bojownikiem o uczuciowość pań, ale tak patrząc ... mam trochę inne zdanie.

Gość Toż to
bardzo męskie wyznania, na bardzo kobiecej kafe :)

Gość piszecie glupotyyy
jesteście żałośni! A najbardziej mi szkoda Załamanego, bo ma dopiero 20 lat, posiedział na kafe trochę i myśli, że tak życie wygląda i wszystkie laski takie są!!!

Gość a nie sa? chyba ze mowimy
o tych malo atrakcyjnych ale my az tak zdesperowani nie jestesmy :D

Gość pomarańczowa życzliwość
tak naprawdę to kobiety są jeszcze gorsze niż się o nich na forum pisze

Gość Toż to
hehe śmierdzący Rybak z bagien...

Gość one sa jeszcze gorsze
ale tego tak nie widac pod pozornie niewinnym pancerzem ( cycami i ladna buzia ) :O

Gość alla193
Gnuśny jesteś chamem. nie jestesmy takie. przecież nie będe wionzała sie z jakimś brzydalem, bo takiego nie da sie pokochac !!

Gość Gnuśny Witold
Toż to, nie trolluj!

Gość Toż to
Gnuśny- po prostu żałość, wszyscy juz cię znaja prostaku

Gość Michhasiu
ehhh, znałem kiedyś taką jedną, wolała tak zwanego króla dyskoteki, bardzo przystojengo :(

Gość kevin 321
jak lubisz w dupe to twoja sprawa ja tam wole jak to natura nakazuje a nie zboczenia jakies takie fuuuuuuuuuuuuu

Gość Michhasiu
Precież kobietę też można w tyłek. Jest jakaś róznicą między męskim a damskim odbytem?

Gość kobiety sa tylko po to
by miec dzieci do niczego innego nie sa przydatne , a wiec jesli ja nie planuje miec dzieci to po co mi takie cos jak kobieta?

Gość kevin 321
do Michhasiu. tu i tu mozna masz racje nawet w mrowisko tez wsadzic sobie mozesz - wszystko zalezy od upodobania