Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miriam12345

Długość cyklu .

Polecane posty

Gość Miriam12345

Witam . Otóż 21 września miałam brązowe plamienie . 22.09. okres . Trwał on do 27/28.09 . Kiedy powinnam dostać następny ? Pytam,bo chciałabym wiedzieć czy na półmetek 22.10. będę mieć miesiączke . Proszę o normalne odpowiedzi .

No to właśnie zależy jak długo masz cykl, skąd ja mam to wiedzieć, skoro każda z nas ma inaczej ? a jakiej długości miałaś poprzednie ? regularne czy nie?

Gość przeciez to zalezy
jakiej dlugosci masz cykle. Nie umiesz sobie policzyc kiedy bedziesz miec? Albo mniej wiecej kiedy jesli masz nieregularne cykle?

Gość no co tam...........
To zależy od twojego organizmu. Prościej sprawdzić kiedy dostaniesz okres jak będziesz wiedziała kiedy masz owulacje. Bo z reguły to właśnie 2 faza cyklu jest stała (znaczy ma zawsze tyle samo dni).

Gość Miriam12345
Właśnie dzisiaj pojawił się jasny,rzadki śluz ...

hmm u mnie też taki się zjawił dziś ;) i chyba ok 20 okres będę miała troche mam nieregularny więc Ci nie wyliczę ;) ale może Ci się fuksnie z tym półmetkiem i dostaniesz po :)

Gość Miriam12345
Właśnie nie . Jak woda . Ale wczoraj mialam trochę takiego bladożółtego , gęsty , nie ciągnął się .

Gość Miriam12345
Kurcze ... chciałabym go jakos ' opoznic ' , ale boje sie ,ze pozniej bede miec nieregularny...

Nie wiem no taki lejący jak jest go sporo to też zalicza się do płodnych ... więc jeśli teraz albo na dniach będziesz miała owulację, to mniej więcej 14 dni od niej dostaniesz okres, to sobie policz.

Gość Miriam12345
Pólmetek jest za 12 dni ;) . Więc może uda mi sie 'umknac' hehe ?