Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyuy

jakie auto dla kobiety do 14tys tak zbey w miare wygladało

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyuy

ale nie w stylu takich babskich jak yariiski co polecicie?

Gość albo wołga albo
duży fiat 🖐️

Gość yyyyyyyyyyyyyuy
fiaty odpadają

Gość wrrrum wrrrum
Honda Civic :)

Gość yyyyyyyyyyyyyuy
wiem chce civika bardzo ale sa za drogie za 14tys to kupie 14 letniego..:(

Walałbym 5 letnią Pandę niż 14 letnią hondę civic - toż to ruina. Jak nie Panda to może Corsa C. W tych pieniądzach to 7-8 letnia.

Gość Ona_ehh
Ford Fiesta jestfajny i ładny ma kolorek .

Gość brawka dla Ciebie
Co Ty gadasz, mam 12-letniego Civa za 6000 zł... Za 14 tys. dostaniesz prawie nówkę ;)

Gość hehehehehehjjjjjjjjjj
ford focus-miałam i super mi sie nim jeździło

Gość hehehehehehjjjjjjjjjj
a teraz mam właśnie typową babską yariskę :-D

Gość yyyyyyyyyyyyuy
a te fordy to jaka marka?gdzie produkowane?podobaja mi sie focusy ale takie negatywne opinie o forach kraza

Gość pappap
a nissan micra co myslicie?

Gość brawka dla Ciebie
Ano krążą, bo Fordy - szczególnie Focusy - bardzo lubią się z rdzą... Mają też inne przypadłości, a naprawy niestety nie są tanie.

Wielkośc auta powinna zależeć od WZROSTU człowieka!! Bo wiadomo jak laska ma 150 cm to może mieć problemy z widocznoscią w bardzo dużym aucie i lepiej żeby kupiła sobie mniejsze W przypadku faceta z kolei wzrost PONIŻEJ 170 cm uniemożliwia mu prowadzenie aut pokroju Opla Omegi czy Laguny. O tirach nie wspomnę, gdyż na kategorii C jest wymóg aby facet miał wzrost minimum 170 cm i jak jest nawet 1 cm niższy niż 170 cm, to nie dostanie kategorii C !!!

Gość a które sprzęgło jesttt
a powiedzcie, w których tych autach polecanych autorce sprzęgło chodzi jakby 'ciężej"? bo wiem, że w fordzie fiesta strasznie delikatnie chodzi:/ co mi nie odpowiada bo trzeba mieć straszne wyczucie, a wiem że jak chodziłam na naukę jazdy to sprzęgło chodziło dość ciężko co było fajne, bo wtedy nie było tak wyczulone na milimetry dosłownie, i nie gasło tak...

Gość yyyaaaooo
babski kolor to rozowy . Najgorzej miec rozowy samochod dla faceta . Nie wazne jakiej marki .

Gość vovlo tylko volvo
s 40. polecam :)

Gość agatka03ww
niewiedzialam z tymi tirami ze trzeba miec odpowiedni wzrost

hej;-) zdecydowanie polecam ci BMW E36, dla kobiety najlepiej coupe;) to było moje pierwsze auto- silnik 2,0 benzyna... do 14 tys. znajdziesz w bogatym wyposażeniu, skóra, klimatyzacja... auto super- niesamowicie zwrotne, nie za duże, bezpieczne... polece z ręką na sercu! pamiętam jak płakałam, jak je dostałam-bo marzyłam o fordzie Ka;) lub VW polo :D ... ale po miesiącu nie wyobrażałam sobie innego samochodu teraz jeżdżę bmw E39 , duży samochód, a mam tylko 160 cm;-) i nie zgodze się z kimś, że niska osoba powinna mieć mały samochód, bo...będzie miała kiepską widoczność! chyba w ŻUKU!!! nie mam najnowocześniejszego samochodu (rocznik 2003) a ustawienia fotela i kierownicy- wypas- i widoczność dobra;-)

agatko-wcale nie trzeba mieć odpowiedniego wzrostu ! kurdu_bydzia ma chyba 120 lat;-) i nie zna czegoś takiego jak podnoszenie fotela, opuszczanie kierownicy, itd;-) ciągniki teraz także są bardzo dobrze wyposażone,także w ustawienia- i kierowca może mieć nawet 140 cm;-)

Kobieta owszem, może być niska i mieć poniżej 160 cm nawet, ale FACET jeśli ma mniej niż 170 cm (nawet 1 centymetr), to o prowadzeniu ciężarówki czy Opla Omegi moze zapomnieć. Mogę dać słowo honoru że tak jest!!!

kochanie, mój narzeczony ma firme transportową- w tym transport cięzki, czyli kategoria C+E i mamy kierowce bardzo niskiego, ja mam 161 cm, a on jest niższy ode mnie- 1000% . może 157 ! pracuje, jeździ-daje sobie rade... a co do opla omegi- nie mam pojęcia.