Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczoweBMW

Sluchajcie, czy sa dziewczyny, ktore...

Polecane posty

Gość dziewczę z kaf
Ja szukam w życiu wrażeń, przyznaję :) ale jakie niby wrażenia ma mi zapewnić impreza? :D Ja wychodzę na piwo (czy tam soczek czy drinka, co kto lubi) żeby spotkać się ze znajomymi i pogadać, pograć w bilard itp..przedtem iść do kina...

Gość pomarańczoweBMW
dziewczę z kaf, do tej pory tak myslalem. Nie mialbym nic przeciwko, gdyby ona sobie poszla z kolezankami do baru, a ja na kolarzówkę na przyklad. Ale wydaje mi sie, ze nie ma tak dobrze na swiecie i dla dziewczyny ten kto nie chodzi na piwko z kumplami, to "ciotka". :D

ale dlaczego osmieszyc ? :D jak ja poznalam swojego to on tez do mnie podszedl. a dokladniej on z dwoma kolegami, ja bylam z kolezanka. on sie w sumie malo oddzywal, wiecej ci koledzy. i tak sie zaczelo. podejdz do grupy dziewczyn z kolegami, bo jak sam na sam to ja tez bym sie dziewnie czula , a jak dziewczyna jest z kolezanka a ty z kolega, to jest razniej wszystkim ;D

Gość dziewczę z kaf
Poczytaj sobie tematy na kafe ile dziewczyn marudzi, że ich facet szlaja się z kumplami...ehh moim zdaniem tworzysz sobie sztuczne problemy.

Gość pomarańczoweBMW
Chyba moj kompleks polega na tym, ze czasami bym wyszedl sie pobawic czesciej, chociazby na drinka, a przedtem kino, jak napisalas, ale nie mam z kim za bardzo. Mam 2-3 dobrych kumpli, ale maja dziewczyny, wiec nigdzie nie chodza.

aha i trzeba tez wiedziec jakim tekstem mozesz sie osmieszyc a jakim nie :D najlepiej zagadac normalnie, nie jakis tani podryw :D wiesz na pewno o co mi chodzi :)

Gość dziewczę z kaf
To może spróbuj ich wyciągnąć razem z tymi dziewczynami :) może one zabiorą swoje koleżanki..i idźcie gdzieś razem :)

Gość pomarańczoweBMW
Zaklopotana, wiem. Moze otworze sie na ludzi bardziej i zaczne gdzies chodzic. Chociaz malo jest ludzi dookola tworzacych jakies okolicznosci do poznania kogos. W takie srodowisko los mnie wrzucil. :P

''dziewczę z kaf Poczytaj sobie tematy na kafe ile dziewczyn marudzi, że ich facet szlaja się z kumplami...ehh moim zdaniem tworzysz sobie sztuczne problemy.''' - dokladnie, ja sama nieraz sie wkurzam ze wychodzi ciagle do tych kolegow. ale lepiej zeby wychodzil do kolegow niz mialby miec jakies przyjacilki! o nie na to bym nie pozwolila :D

no wlasnie wyciagnij kumpli z dziewczynami! na pewno maja jakies kolezanki:D tylko zeby cie nie swatali na sile bo to zalosne:D

Gość pomarańczoweBMW
Nie no jasne. Ja znam je i wiem jakie maja kolezanki, wiec odpada. :P

hehe no to faktycznie masz pecha koles :D jakbym nie miala chlopaka to bym sie za ciebie brala :D:D:D widac ze nie jestes ten co lata za laskami na prawo i lewo :D wydajesz sie byc porzadny gosc ;]

Gość pomarańczoweBMW
Dzięki. :) Oby więcej dziewczyn to dostrzegło.