Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik1000

Kobieca seksualność sprowadza się praktycznie tylko do wkładania i wyciągania

Polecane posty

Gość kot13
i nie bierzesz poprawki na fakt, że klawiatura przyjmie wszystko:-)

Gość ciiii
(to ja, próbuję po prostu znaleźć metodę jak ugodzić tego frajera, żeby już nie nudził na kafe)

Ja oczywiście jestem pewien, że tak nie jest w rzeczywistości, ale chciałem się tylko odnieść do części kobiet piszących na forach. Wiem, że to jest naprawdę margines, ale nie raz naprawdę potrafi mnie to wkurzyć. Na szczęście te osoby, które spotykam na co dzień przywracają mi wiarę w ludzi.

Gość kot13
tylko świat realny jest poznawalny Dominiku.

zgodze sie z tym co napisal autor, poniewaz wspolczesne dziewczyny (pisze o malolatach (16-19) z jakimi mam do czynienia słuzbowo są zupelnie inne niz dziewczyny 10 lat temu. wulgarne, pchaja sie na sile facetom do łóżka...no i ten bankomat...może i tak było zawsze, ale kiedys nie do zauwazenia az tak bardzo. to smutne.

Gość mi sie tam to podoba
takie malolaty daja mi kiedy chce jednej zdobilem bachora i sie wywinalem sie z odpowiedzialnosci a niech szmata sobie radzi :D

"Kobiety już zupełnie uprzedmiotowiły mężczyzn..." Najpierw to mężczyźni zabronili kobietom czuć pożądanie i wybierać sobie partnerów do łóżka. Kobieta, która spała z więcej niż z 3 chłopakami jest 'prostytutką' delikatnie mówiąc. Nikt nigdy nie wylicza mężczyźnie z iloma kobietami spał- mi nawet nie przyszłoby do głowy, żeby spytać się o to, a już na pewno nie robiłabym przez to problemów. Poczytaj sobie jak dokładniej to wygląda na tle historycznym: http://lekinapotencje.edu.pl/2011/05/30/dziwna-historia-kobiecej-seksualnosci/

" Nikt nigdy nie wylicza mężczyźnie z iloma kobietami spał- mi nawet nie przyszłoby do głowy, żeby spytać się o to, a już na pewno nie robiłabym przez to problemów. " O ile owa liczba nie wynosi 0. Wtedy jest skreślony większości kobiet. 🖐️

Gość ja myślę, że wszystkie za i
prawiczki czas do psychiatry , razem z prezesem i ziobrem.