Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik1000

Kobieca seksualność sprowadza się praktycznie tylko do wkładania i wyciągania

Polecane posty

Czytając wypowiedzi na forum dochodzę do jednego wniosku. Kobiety już zupełnie uprzedmiotowiły mężczyzn, jesteśmy traktowani wyłącznie jako posuwaczo-wtryskarki.

Gość tez_popieprzony
zmień dopalacze na saletrę amonową z cukrem pudrem

Gość i tak nie zaznasz takiej
przyjemnosci kobiecie wiec czym sie matwisz?

Gość zapomniales dodac ze
I jeszcze jako bankomat.

Gość aafisia fisia
a męska sexualność różni się czymś?

''i tak nie zaznasz takiej przyjemnosci kobiecie wiec czym sie matwisz?'' Zaznałem już wystarczająco dużo takiej ''przyjemności'' i już dziekuje, nie chce więcej. ''zapomniales dodac ze I jeszcze jako bankomat. '' Tak było od zawsze, więc do tego zdążylem sie pzyzwyczaić i zaakceptować.

Gość wolisz lapka
w sumie lepiej i nie pusci cie kantem ze jestes gorszy niz jej exy

Gość zapomniales dodac ze
zdążylem sie pzyzwyczaić i zaakceptować. bardzo dobrze-taka wasz rola panowie :D

''a męska sexualność różni się czymś?'' Tak , nasza jest bardzo piękna, skomplikowana, zarezerwowana tylko dla jednej osoby którą kochamy.

Gość tez_popieprzony
dodaj do dopalacza siuśków Dody.

Gość njdrtye
myśle ze powinienes zmienic leki bo Ci nie sluza Dominiku, a może jakis pobyt w szpitalu psychiatrycznym? no chyba że mozg masz juz przecpany:]

Gość aafisia fisia
no ale jak sobie wyobrażasz sex bez wkładania i wyjmowania?

''no ale jak sobie wyobrażasz sex bez wkładania i wyjmowania? '' A tobie biedna kobietko, odrobiny inteligencji bozia nie dała?

Gość aafisia fisia
ani ja biedna a inteligencji tez mi nie brakuje, chce tylko zebys opisał, jak ty sobie wyobrażasz sex, bo skąd ja mogę wiedzieć, jakie akurat ty masz wyobrażenia, ja swoje znam

Gość Conan Neurotyk;)
"no ale jak sobie wyobrażasz sex bez wkładania i wyjmowania?" ...rotacja...tyle że wtedy pojawiają się problemy z efektem Coriolisa i siłą odśrodkową..spłaszczenie przy czubku głowy i stopach (nie każdy sobie to chwali)

Gość aafisia fisia
no bo ja nie wiem, bo można się np całować , przytulać, ale to wtedy nie jest sex, to okazywanie bliskości ale nie sex, sex to wkładanie i wyjmowanie, lizanie genitaliów itp. , i autor chyba myśli inaczej i ja bym bardzo chciala poznać ten punkt widzenia, bo albo my te same pojęcie rozumiemy w inny sposób, albo ja jestem rzeczywiscie głupia

''no bo ja nie wiem, bo można się np całować , przytulać, ale to wtedy nie jest sex, to okazywanie bliskości ale nie sex, sex to wkładanie i wyjmowanie, lizanie genitaliów itp. , i autor chyba myśli inaczej i ja bym bardzo chciala poznać ten punkt widzenia, bo albo my te same pojęcie rozumiemy w inny sposób, albo ja jestem rzeczywiscie głupia '' http://www.voila.pl/449/ongek/?1

Gość kot13
Dominiku- fizjologja kobiety jest inna niz mezczyzny , jeśli chodzi o przyjemnośc z seksu to mężczyzna przeżywa ją penisem zaś kobieta całym ciałem i w związku z tym jest ona dużo większa niż mężczyzny:-) Może dla Ciebie jest to władanie i wyciąganie- dla kobiety z którą ( oczywiście za jej zgodą) to robisz już nie:-) swoją drogą - musiałes mieć bardzo niedoświadczone kobiety u swego boku ale przecież o tym często piszesz że kobiety powinny być niewinne . Niestety nie można jednocześnie mieć ciastko i zjeść ciastko:-)

Gość kot13
dominik obciągnę ci gartis

Gość kot13
może dlatego, że temat nie został przeczytany w całości przeze mnie:-) natomiast wydawało mi się, ze zdanie podane jako temat topiku jest nieprawdziwe stąd moja wypowiedź:-) seksualnośc jest kwestia ciała a nie duszy:-)

Gość kot13
powtórzę jeszcze raz- dobry podszyw wymaga dośc sporej inteligencji;-)

Gość kot13
"Czytając wypowiedzi na forum dochodzę do jednego wniosku. Kobiety już zupełnie uprzedmiotowiły mężczyzn, jesteśmy traktowani wyłącznie jako posuwaczo-wtryskarki." dośc nietypowa opinia - w świecie zdominowanym przez mężczyzn to kobiety niestety są najczęściej poszkodowanymi w kwestii seksualności a to z powodu swej dużo większej niż u męzczyzn skłonności do kierowania się uczuciami a nie rozumem.

Gość Kinimod0001
Bo inaczej wy uprzedmiotowicie nas, to jest zmienicie w worki na spermę oraz ozdobę przed znajomymi i rodzinami.

Gość Kinimod0001
Jesteście dwulicowi z natury. Przy kumplach jesteście sobą, przy nas udajecie miłość (żeby mieć seks).

a ja dochodzę do wniosku ...ze za bardzo przejmujesz się tym co piszą na forum Dominik