Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie.powtarzalna

Wesele / osoba towarzyszaca

Polecane posty

Witam mam pytanie czy jak jestem zaproszona na ślub.. przez brata pana młodego ( z którym znam się trochę czasu ale nigdy z nim jakiegoś szczególnego kontaktu nie utrzymywałam) to czy muszę coś kupować?? bo dziwnie tak iść z pustymi rękami.. chociaż może kwiaty..

Gość ghjoiu
jeśli zaproszono cię na ślub, kwiaty wystarczą, jeśli na ślub i wesele raczej warto pomyśleć o prezencie

jesteś zaproszona jako osoba towarzysząca. a to oznacza że nie musisz nic kupować. ale jeśli chcesz możesz zaproponować przyniesienie kwiatów lub innego drobiazgu- spytaj osoby która cię zaprosiła czy w zaproszeniu nie było lekkiej aluzjhi co do charakteru tego prezentu- czasami państwo młodzi życzą sobie np. misie czy słodycze. miłej zabawy:-)

oczywiście na ślub i wesele, ja się pytałam czy coś kupować a on mówił ze nie ze on się tym zajmie.. ale wiem jak to jest każdy tak mówi.. kupie kwiaty a co dalej to nie wiem

no dobrze że jego spytałaś.. skoro pwoeiedzial ze nie to nie, chyba ze mu zaproponujesz ze dołożysz sie do prezentu, ale skoro to brat pana młodego to pewnie i tak sam będzie kupowal.. kwiaty oczywiście kup

Gość Browarek121
Wielka promocja znanego browaru która trwa do końca października. Maksymalnie jedna osoba może zgarnąć 24 puszki piwa . Jeżeli ktoś chce zaproszenie to proszę napisać do mnie e-meila: morgan242@o2.pl