Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddsssssaa

Chodzicie ze swoimi narzeczonymi na groby jego rodziny 1 listopada???

Polecane posty

Gość dddddsssssaa

A on z wami na groby waszych bliskiech? wogole to wypada czy nie?

Gość GwiazdkaZnieba**
tak

Gość 22 lata
tzn. nie chodzę, nie wiem, czy wypada.

Gość nie przyszłoby mi to do głowy
ale akurat nasze rodziny i nasze groby mieszkają daleko od siebie więc to i tak raczej byłoby niemożliwe.

Gość to wszystko zależy...
To raczej chwila dla rodziny, by powspominać zmarłych. Chodzą z chłopakiem na cmentarze, ale w inne dni.

Gość dddddsssssaa
my sie wlasnie tak zastanawialismy dzisiaj. jestesmy zareczeni od pol roku i zawsze chodziliśmy oddzielnie na ze swoją rodziną, a on ze swoja. cmentarze są oddalone od siebie o około 10 km więc to blisko, ale nie wiem czy to wypada abym szła z jego rodziną na groby ich bliskich, a on ze mną i z moją rodzina na nasz cmentarz

Gość katarzyna_sz-n
Tak. Nie widzę w tym nic niestosownego, wręcz przeciwnie. To chyba miłe, że jest się z drugą osobą w takim smutnym miejscu. No, chyba że chłopak daje do zrozumienia, że woli iść sam. Mój nigdy tak nie zrobił.

Gość dddddsssssaa
no własnie to są zmarli z ich rodziny, ja tych zmarłych nawet nie znalam poniewaz są to jego dziadkowie, wujek, ciocie.ale w sumie za rok juz będziemy rodziną. no nie wiem...

Gość my chodzimy razem

Gość dddddsssssaa
nie on nie ma nic przeciwko, ale ja sie zastanawiam czy to nie będzie głupio wyglądalo. Ja na tym cmentarzu gdzie pochowania jest ich rodzina nikogo nie mam, wiec jeslibym tam pojechała to tylko w tym celu. bo w sumie inaczej jest jak ma sie jakichs bliskich na wspólnym cmentarzu, wtedy mozna zajsc postac z 10min z jego rodziną, a tak specjalnie jechac to nie wiem

Gość dddddsssssaa
dodam jeszcze ze my nie mieszkamy razem, bo gdybysmy mieszkali to by było oczywiste ze idziemy razem do mojej i do jego rodziny

Gość to wszystko zależy...
Jeśli Twój narzeczony nie ma nic przeciwko, a widzę, że nie ma, to nie widzę powodu, dla którego miałabyś nie pójść z nim, a on z Tobą. To nic, że ich nie znałaś, po ślubie dalej nie będziesz ich znała, a odwiedzać ich na cmentarzu będziesz.

Gość dddddsssssaa
Po slubie to wiadomo ale teraz mam watpliwości.załoze sie ze jego rodzina byłaby zdziwiona gdybym specjalnie przyjechała. w mojej rodzinie to inaczej wygląda bo moi rodzice są bardziej luzaccy i pewnie by to na nich nie zrobiło wrazenia gdyby K był ze mną