Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka8613

Dobrze osłonięta spacerówka?

Polecane posty

Gość polka8613

Dziewczyny pomóżcie , moja Córeczka ma prawie 6 m-cy i musimy kupic spacerówkę, bo wyrosła z gondoli. Jaka będzie dobra na zimę? Szukam takiej dobrze osłoniętej....

kurcze chyba najlepiej się przejść po sklepach z wózkami i cos dobrać dla siebie najlepszego bo wiadomo ile mam tyle opinii :) ja nie miałam problemu bo miałam wózek 2w1 i teraz tez mam taki i dopiero jak mała miała półtorej roku to kupowałam spacerówkę i to taką normalną parasolkę bo wiosna była :)

Gość polka8613
a co myslicie o delti dot?

Gość polka8613
moja kolezanka ma delti i sie rozkłada:)

Ja mam chicco simplicity, jest dosyć niepozorna ale buda zamyka się całkiem więc jak zawiewa wiatr to dziecko można "zamknąć" w wózku całkiem. Niestety też małe koła więc po zaspach ciężko idzie ale jest sposób na to , wystarczy wózek ciągnąć tyłem a nie pchać

Gość jak na zimę,....
Tylko pamiętajcie, że wózki typu "parasolki" nie służą najlepiej pleckom dziecka, które jeszcze dużo czasu spędza na leżąco. nie mają utwardzenia pod całym oparciem, tylko takie pionowe "pasy" wzmocnione. To po to, żeby mogła się składać na "parasolke". dla mlodszych dzieci lepiej wybrać wózek składający się "wpół".