Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suczką być nie umiejąca

bycie suką w łóżku

Polecane posty

mój facet chce żebymczasami była "suką w łóżku". ostatnio nawet próbował pociągnąć seks w tym kierunku co skończyło się spaniem w osobnych łóżkach :o nie wiem jak to zrobić, w sumie to nie mam takich fantazji i potrzeb ale że on ma to chciałabym sprawić mu choć raz na przysłowiowy rok przyjemność. tylko jak? proszę o podpowiedzi dla nieuświadomionej kobiety :o

Gość sex po 4 latach
poczuj się dominatorką :) złap go za włosny, zdziel po buźce, drap po plecach moze mu sie spodoba :)

ja nie wiem czy podołam ;) muszę się chyba najpierw upić do takich rzeczy ;) proszę o jeszcze jakieś rady :D

Gość sex po 4 latach
no właśnie wypijcie najpierw , obejrzyl kilka filmików na necie i moze cię to troszke podkręci, w dniu w ktorym będziesz chciała się przełamać od samego rano myśl o sexie wyobrażaj sobie sytuacje w łóżku, możęsz pisać do swojego faceta niegrzeczne smski :) a zobaczysz że wieczorem będziesz tak napalona żę instynkt sam ci podpowie co masz robić :) powodzenia

Gość Wacław IV Waza
Nic wbrew sobie. Niema nic bardziej komicznego niż pudelek przebrany za amstafa.

chyba tak zrobię, mój facet właśnie gdy zaczął takie propozycje był wcięty, ja jako że miałam jechać jeszcze autem byłam trzeźwa i stąd potem wyniknął problem ;)

Gość bzyk stada os -BBE-
Wybaczcie, mam pytanie nie związane z tematem. Nie uważam się za tłuka i nie obcy mi jest świat elektro-techniki ale na pytanie, które za chwilę zadam - nie znam w tej chwili odpowiedzi. C z y kolejne "tagowanie" utworu, np.mp3 obniża jego jakość?