Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajniki

Opadl mu w trakcie seksu

Polecane posty

Gość Tajniki

Podczas seksu nagle mu opadl. Probowalismy go wzbudzic ale nic nie pomoglo. Za jakies pol godz znowu probowalismy ale nie chcial mu stanac. Jestesmy zalamani. Czy to moze miec jakis zwiazek z tym ze bral dopalacze i sterydy?? Pomocy!

Gość Tajniki
To on musi przestac brac sterydy zeby znowu bylo ok??

Gość MARCOO
po 1: koleś bierze sterydy...dla Ciebie to ok w porządku? normalne?? znając prawdę jak to działa na zdrowie, na organizm , na psychikę? zależy Ci na nim i godzisz się z tym? średnio....... po 2: to że przestanie brać nie znaczy że nagle będzie ok bo skutki brania sterydów..cóż masz neta, znajdz info co to gówno robi z ludzmi na LATA.. po 3: jeden raz, oklapnięcie to nie tragedia ale może warto POMYŚLEĆ zanim będzie NAPRAWDE za pózno a nie zadawać głupie pytania na cafe zamiast użyc makownicy....

Gość Tajniki
Ja nie wiedzialam o tym. Powiem mu ze to przez te jebane sterydy. Teraz to juz na prawde sie przejelam. Dziekuje za cenne informacje.

Najlepsze jest to, że każdy koks doskonale zdaje sobie sprawę z zagrozeń wynikjących z żarcia tych sterydziarskich papek i chooy wi czego jeszcze.

Gość Tajniki
On to przestal brac jak zaczelismy byc ze soba czyli jakies 3 msc temu. Mowil ze znowu zacznie brac ale po tym co sie stalo to nie pozwole mu na to.

"Brak wzwodu, to także problem tych, którzy bez opamiętania pakują w siebie anaboliki i sterydy. Substancje te prowadzą do kłopotów z erekcją, a także do bezpłodności. I o ile nieśmiały osiemnastolatek w końcu nauczy się współżyć z dziewczyną, o tyle jego rówieśnik po sterydach dzieci może nie mieć już nigdy. - Sterydy blokują własną produkcję hormonów, w efekcie zniszczeniu ulega nabłonek plemnikotwórczy - tłumaczy dr Więznowski. - Jądra przestają produkować plemniki. A jąder, jak wiadomo się nie przeszczepia." 🖐️

Gość .gl.t..i.i
Sterydy same w sobie nie sa szkodliwe... Szkodliwe jest ich przewlekle branie latami...i w okresie dojrzewania....Co do sexu to jest raczej problem psychiczny... moze go nie krecisz, albo mu sie niechce bo nie ma libida... gdyby byl impotentem od sterydow to wogole nie osiagal by erekcji

Gość jestescie ze soba 3 miechy
i juz uprawaicie sex?!?!?!?!?!!?!??! JAcie!!!!!!!!!!!!!! ale z ciebie latwizna....

Gość jestescie ze soba 3 miechy
i juz uprawaicie sex?!?!?!?!?!!?!??! JAcie!!!!!!!!!!!!!! ale z ciebie latwizna....

Gość Tajnik
Jestem z nim 3 msc a znamy sie od ponad dwoch lat! I jest to moj drugi partner z ktorym sie kochalam a mam 20 lat. Wlasnie ze on byl bardziej napalony ode mnie. Bardzo go podniecalam wiec tu nie o to chodzi. Jak juz dalismy sobie spokoj ze wspolzyciem i ubralismy sie toza jakies pol godz znowu mial ochote, na chwile mu stanal i zaraz opadl.

narkotyki wszystkie i sterydy również obniżają popęd seksualny i erekcję powodując impotencję . Zmień faceta bo będzeisz miała problemy z facetem i to nie tylko seksualne i psychiczne

Gość Tajniki
On musi z tym skonczyc! Martwie sie o niego :( ja chce z nim byc

Gość .gl.t..i.i
ale wy glupoty pierdolicie...

Gość Caster
po sterydach anabolicznych to dziwne że wogóle trochę stał! niech napierdala koks dalej to sobie proteze z wibratora niech zamówi i cię będzie dymał!

Gość Tajniki
Co zrobic zeby znowu taka sytuacja sie nie powtorzyla? ?

Gość Tajniki
Nikt mi nie pomoze? :(

Gość damianek234
po co mu proteza jak i tak nie będzie miał ochoty na kobiety

Gość Tajniki
A skad wiesz ze nie bedzie mial ochoty na kobiety? On juz tego nie bierze

Gość Tajniki
stało sie właśnie w tej chwili odpadł mu penis

Gość Tajniki
Nie podszywaj sie za mnie! Ja tu potrzebuje rady a Ty tu sobie ze mnie zartujesz! Zal

Gość to niech łyknie viagre 100
jak nie pomoże to już tylko strap-on został i wiooooo raz on ciebie a raz ty jego !!!!!! xxxxxxxxxx :D

Gość Tajniki
podobno można naprawić mu kutasa odbytniczo chodzi mi oto że wsadze mu tam ręke i będe ciągła

Gość Tajniki
No przestan sie podszywac za mnie Ty skurwysynie! no jest ktos kto odpowie jeszcze na pytanie co zrobic zebym mogla normalnie z nim wspolzyc? prosze o pomoc :(

Gość aafisia fisia
To na 100% przez sterydy-substancje te powodują impotencję...

Gość aafisia fisia
Koniecznie musi je odstawić raz na zawsze . Czy długo je brał? bo jeśli długo, to niestety może mu tak zostać

Gość Tajniki
Dlugo bral ale jakies tabletki bral zeby skutkow ubocznych nie bylo ale one ostatnio mu she skonczyly i dlatego ma takie problemy