Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszla-30

do Mam - w jakie kolory ubieracie swoich synków?

Polecane posty

Gość muszla-30

pyt. jak wyżej Napiszcie, czy dla chlopaka to tylko niebieski, zielony i szary kolor? Jak Wy ubieracie swoich synków?

Gość wkurwia mnie to właśnie
że dla chłopców robia ubranka takie w szarych kolorach,nieciekawych,albo niebieskie. a tyle jest kolorów i ich odcieni

Gość muszla-30
no właśnie dlatego pytam, jakie są rozwiązania... spodziewam się synka i jak patrzę w sklepach to ubranka chłopiece są w takich smutnych i monotonnych kolorach... :/

Gość prakrycznie we wszystkie
mój jest blondaskiem więc ładnie mu w czerwonym, niebieskim, granatowym, ale mam tez zielone czy żółte ubranka...

nie lubię na allegro kupowac... za przesyłkę wyjdzie jak za dodatkowe śpioszki :o a poza tym wolę nowe...

Gość gryczka
Dopiero oczekuję synka. Przyznaje, kupiłam trochę rzeczy niebieskich, bo lubię ten kolor:-) Ale też różne odcienie zieleni, biel, beż, żółty :-)

ubieram glowniew niebieski bo lubie, ale przewaznie jasny niebieski, oraz inne jasne kolory - bezowy, bialy itd. najczesciej miks kolorow - np paski. niecierpie tych brazowych szarych czarnych i granatowych ubran dla malych dzieci, wygladaja za powaznie, na takie kolory przyjdzie jeszcze czas.

szukałam ostatnio kurtki w takim zwykłym nie firmowym sklepie dla dzieci i były futerka RÓŻOWE, kurteczki puchowe RÓŻOWE we wszystkich odcieniach a dla chłopca jeden czy dwa modele kurtek i to brzydkie... :o:o:o

ja mam w szafie już dla synka przygotowane ubranka i zasadniczo mam chyba wszystkie kolory prócz różu :D:D:D chociaż róż jako dodatek tez się zdarza np na śpioszkach :)

Gość muszla-30
zgadzam się że są ładne odcienie niebieskiego ale jak widzę w sklepach te ciemne ciuszki to mnie to przygnębia. taki maluch a już tak poważnie ma być ubrany... a chociażby w Smyku jest na pęczki ciemno-niebieskich, granatowych ubranek oraz w kolorze zgniłej zieleni... Kto to projektuje się pytam?!

Gość gryczka
A mnie się te ciemne tez podobają - ładne brązy, ciemne zielenie:-) Byle ich nie było za dużo na raz, mogą być np.brązowe paski na jasnozielonym ubranku:-)

Gość kocham róż,
różowe wszystko

szczerze to ja wolę te ciemne kolorki niż np całe dziecko na żółciutko :D:D:D wszystko trzeba wyważyć i dobrać ilościowo wiadomo niemowlaka w czerń nie ubierzesz ale całego na żółty kanarkowy chyba też nie? osobiście bardzo lubię np dziewczynki w bordowych sukienkach, a chłopców w brązowej bluzie i jeansach ale np z białym podkoszulkiem pod spodem :/ najważniejsze by matce się podobalo jak jej dziecko wyglądach ja to czasami się zastanawiam dlaczego 80% dziewczynek jest ubierana od stóp do głów w róż przecież to jest az przesłodzone :/ ale co zrobić

Gość muszla-30
no ale jak niemowlaka plci męskiej ubrać w róż to wtedy nie wiadomo czy to chłopiec czy dziewczynka...

Gość Mamusia Matusia
Zasadniczo to fakt iż w tych zwykłych sklepach są przeważnie bardzo ciemne ubranka dla chłopców. Jednak zajrzyjcie kiedyś do C&A, H&M, Reserved, Coccodrillo. Ceny sa w rzeczywisości takie same jak w zwyklym sklepie dziecięcym, tyle że ubranka w mega kolorach :) Mój synek różnie chodzi ubrany, w zależności od tego co akurat mamie i tacie sie spodoba :) jest to np jeśli chodzi o bluzeczki: biel w paseczki brązowe, brązowo-niebieskie czerwień z dodatkiem białego zieleń z niebieskim, pomarańcz fiolet ( w coccodrillo mają super bluzeczki w tym własnie kolorze) jeśli chodzi o spodnie to jeasny przecierane dresówki z adidasa (dresy nowe na allegro w ładnych niebiesko-granatowych kolorkach) jasne szare brązowe Naprawdę dziewczyny chłopaka można takze bajerancko ubrać, trzeba tylko znaleźć odpowiednie sklepy. Coccodrillo jest droższe niż C&A, H&M, czy reserved ale jest także dużo przecen, obniżek. Kupuję także ubranka z nexta-nowe tam również są fajne zestawienia kolorków typu żółty z białym. Rozejrzyjcie się w około :) :) :)

Gość nie ma sie podobac matce- ma
ma byc WYGODNIE!!!! a nie jeansy dla niemowlaka :O

ma być wygodnie to jest oczywiste i nikt o wygodzie tu nie mówił tylko o kolorach :D:D:D no a jeansy dla niemowlaka wiadomo że nie ale przecież nie mówimy tylko o niemowlakach ale ogólnie o synach :)

Gość Mamusia Matusia
A dlaczego nie??? w H&M są jeasny -pumpy rewelacyjnie miękkie, ciepłe,na gumce, wygodne i w ogóle bajeranckie, To nie takie za 15 zł :( bo te w sklepach są do d*** kosztują ok 40 zł, ale warto. Do takiego malucha wystarczy mieć 2 pary jakiś fajnych spodni, nie zniszczy a później można sprzedać :)

nie ubieram go w róż, fiolet ani czerwony (czerwonych ciuszków to nie mam nawet) ale jeśli chodziłoby o buty to mogłyby być czerwone, czemu nie. Kolorowe ubranka jak najbardziej!

Gość We wszystkie mozliwe.
Nie ograniczam sie do ciemnych. Nawet na roz byla ostatnio moda wsrod mezczyzn to i mali chlopcy nosili. A najwiecej to chyba ma turkusu, zieleni, zoltego, niebieskiego, fioletu i pomaranczu.

Gość bukaa
Syn nosi wszystko oprócz fioletu i różu. Ponieważ jest blondynem z ciemna cerą najlepiej wygląda w zieleniach, beżach i khaki, ale dodaję do tego równiez jaśniejsze kolory. Sam syn uwielbia żółty i pomarańczowy, ma sporo ubrań w tych kolorach, najczęściej letnich, bo zimowe chłopięce z reguły są ciemne.

Moi synowie mają ubrania w bardzo różnych kolorach - oczywiście we wszystkich odcieniach niebieskiego :), a poza tym zielone, czerwone, pomarańczowe, białe, oliwkowe, popielate... W zasadzie to nie mają tylko ubrań w różach i fioletach :)

Gość angelinaaa jolieee
brąz, beż, zieleń,seledyn,błękit,granat, czerwień,pomarańcz, szarości, biel

prawda jest taka ze dla neimowlaka to jeszcze idzie kupic cos kolorowegoa le dla przedszkolaka to kurde nei idzie dostac na chlopca nic w jasnych ladnych zywych kolorach :/ najladneijsze rzeczy jakei dorwalam dla starszego syna to czerwone :/ a tak to same szare granatowe zielone bure brazowe oszalec idzie :/ to na meza ladneijsze ciuchy idzie znlaezc a na malego nie :/ za to niemowlak jest ubierany we wszytskie lacznie z rozem :D pierwszego ubieralam na typowo chlopieco i teraz jak juz nei amm innego wyboru to mi zal a tak to teraz szaleje z mlodszym w kolorach bo za ok rok nie bedzie juz wyboru tylko szaro buro :/

Gość we wszystkie kolory
ale za granica jest wybór Mój nawet miał delikatnie rózową koszulkę w karte ( ale widac była ,ze chłopieca i tez szaro- rózowy pulowerek bez rekawów ) Ogólnie chłopca mozna ubierac we wszystkie kolory , jedynie róz odpada , jezeli bardzo dziewczęcy lub dziecku sie nie podoba

Gość mammmma mia
Ja bardzo lubie mojego malucha w zielonym, zoltym i pomaranczowym. We wszystkim mu dobrze - oprocz rozu - to za bardzo dziewczynski kolor :D

ja swojego tez ubieram we wszystkie kolory za wyjatkiem rozu i fioletu (chociaz ma jedna koszule chlopieca jasnorozowa) i duzo mamy jasnych ubranek. ostatnio dokupilam mu ciemnych ubran troche bo te jasne nie zawsze sa praktyczne przy dwulatku :)