Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszla-30

do Mam - w jakie kolory ubieracie swoich synków?

Polecane posty

Hejka ja ma dwóch synów jeden ma 4 lata drugi 2 miesiace ubierm ich w kolory takie jak: zielony niebieski zólty pomaranczowy bialy brazowy czerwony oraz pochodne tych kolorów rózowy odpada:)

Ja mam większośc ciuszków w odcieniach niebieskiego, zieleni i błekitu. Podobają mi się też beże, brązy, pomarańcz i biel.

Gość 22 lata
w każdy kolor, byle nie różowy

jakis czas temu kupilam 2 letniemu siostrzencowi wsciekle rozowa koszulke z wesolym nadrukiem i do tego rowniez wsciekle rozowo-zielone spodenki w kratke,wygladal nieziemsko:D

kazdy kolor w tym różowobordowy polarek nosil do 1,5 roku sliczny i cieplutki byl na zime i wiosne a teraz tez ma wylacznie jasne ubranka, jeden tylko zapinany sweterek H&M brązowy z blekitymi paskami buty tez staram sie jasne

Gość asdfgthyju
Syn ma 4 lata i od narodzin ubieram go raczej we wszystkie kolory. Oprócz różu :P

Gość o kurka wodna
a ja uwielbiam mojego w pomarańczach , mało niestety jest takich kolorowych ubrań dla chłopców .Więc często ubieram go w granaty , czerwienie ,brązy z dodatkami żółtym , pomarańczowym , zielonym Strasznie lubię ubranka cherokke , bo są właśnie kolorowe ...

W okresie niemowlęcym ubierałam w kolorach tęczy :D Czyli co mi goście przynieśli w prezencie -kwiatki,serduszka,różowe,czerwone itd ;) Teraz ma 5 lat i do przedszkola daje ciemniejsze spodnie -czarne,granat,brąz,zielone .Natomiast w dzien bez przedszkola daje również jaśniejsze -kremowe,białe,beż. Codo bluzek to -biała,różne odcienie brązu/zielonego/niebieskiego, siwa,czerwona. Te bluzki nie są w jednym kolorze bo np mają z przodu np kolorowy rysunek bohatera z bajki czy też jest to bluzka/koszula w kolorowe paseczki,kratka.

niebieski zielony brązowy szary fiolet czerwony bordo pomarańczowy żółty beż w zasadzie wszykie prócz rózu bo sama go nie trawie

Gość DOBRA SPACERÓWKA
a moim zdaniem ładnie wygląda na chłopcu kurtka czarna, brazowa czy zgniła zieleń, ale do tego w jakimś żywym kolorze np z turkusem czy czerwienieą czapka i szalik :)

Gość rozne. dla mnie ubranie musi
byc przede wszystkim ladne, a kolor to kwestia drugorzedna.

Gość mn88
Ja swojego czterolatka ubieram we wszystkie kolory z wyjątkiem różu i fioletu, ale o zgrozo różowy (którego ja nie znoszę) to jego ulubiony kolor. Fioletowy, za którym też nie przepadam jest drugi w kolejności...

wszystkie oprócz różowego, chyba logiczne. Nie wiedziałam ze ktoś może wpaść na pomysł ze tylko niktóre dla chłopca. Bez przesady!!!!