Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsultant ślubny

Konsultant ślubny

Polecane posty

Gość konsultant ślubny

Witam wszystkie przyszłe Panny Młode. Jestem konsultantką ślubną. Mam ukończone specjalne szkolenia i kilka świetnych przyjęć weselnych na swoim koncie. Wiem że jest coraz więcej par które chętnie skorzystałyby z takiego rodzaju pomocy. Młodzi teraz często są bardzo zaganiani, żyją na pełnych obrotach a jednak przegotowanie idealnego wesela jest dość czasochłonne. Dlatego właśnie piszę tutaj. Może wśród Was również jest ktoś zainteresowany. Pozdrawiam.

Gość aasdhskdhk
Konsultantko ślubna zdaje się że przy szalejących wciąż cenach w pierwszym rzędzie konsultanci ślubni idą na odstrzał potem wypożyczane samochody, fotografowie i kapele na rzecz tańszego dyskdżokeja. Do tego dochodzi o wiele mniejsza ilość ślubów. Z drugiej strony dobra konsultantka może zaoszczędzić przy organizowaniu ślubów bo łatwiej jej uniknąć kosztownych wpadek.

Gość madimadi83
Daj ogłoszenie na londynku, ja również jestem konsultantką ślubną, pracuję w Lubelskim, 90% klientów to emigranci, którzy chcą wrócić tydzień przed ślubem i mieć wszystko już przygotowane. Powodzenia! A tak zapytam to jaką masz stawkę?