Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Bardzo ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fgfdghfgfgfgfvc
a co kogo to obchodzi buahahahhahahahahahahhaha

Gość no ale wiesz to jest tez
ale gdzie to mozna przeczytaac?

Czytam tylko powieści wojenne, opowiadania ludzi z tamtych lat, pamiętniki wojenne itp ;)

to kurva mac taj linka, co mylsiz,ze ja nie mam co robic ,tylko szukac jakeigos popierdolonego topiku na kafe? czy ty zdjesz sbie sprawe ,kze ejstem w rpacy i na pewne rzeczy nie mam czasu!??!?!!?!?

kurva nicka juz masz ,debilu sflaszaly!!!!!

pazur...no wiedziałem, że choć w jakiejść kwestii będziemy zgodni :) no i prosze

a jak do kurvy nedzy znajdujesz ten topik na kafe? i wez mi tu nie piredol ze nie wiesz jak ,bo ja dobrze wiem ,ze wiesz jak!

Okej a więc tak - Musisz wpisać w pozycję szukam następującego mojego tematu -----JAK WAM SIĘ PODOBA MOJA KSIĄŻKA KTÓRĄ WŁAŚNIE PISZĘ------ tak musisz wpisać i ci wyskoczy muj temat klikniesz na niego i gotowe. Acha chyba jeszcze trzeba wpisać że to ja czyli że Milosz z Maszewa.

miłosz..ale debila z siebie robisz...:o no i taki wiesz powinien wiedzieć, że mój pisze się przez ó zamknięte ;)

nie tamta jest denna..niech bedzie juz ta i cicho ;) a Ty dlaczego zmieniłaś ? :)

"Milosz z Maszewa Moje opowiadanie można czytać na moim temacie na cafeteri, jest jużwielu czytelników." Z TOBA JEST BARDZO NIEDOBRZE:O.MUSISZ POPRAWIĆ WRESZCIE ORTOGRAFIĘ BO BYCIE GRAFOMANEM TO ZA MAŁO.CO TO JEST"CAFERTERI":P?A TERAZ POCHWAL SIĘ ILE MASZ PLOMBY Z RTĘCIA BO MASZ OBJAWY OTĘPIENIA UMYSŁOWEGO:P.JAK CHCESZ TO MOŻESZ UWAŻAĆ ŻE SOBIE Z CIBIĘ KPIĘ ALE NIESTETY TO O ZDROWIU SMUTNA PRAWDA I MUSISZ ZAJĄĆ SIĘ SWOJĄ GŁÓWKĄ BO NIC Z TYCH OPOWIADANEK NIE BĘDZE JAK BĘDZIESZ PISAŁ JAK DZIECKO NEO:P.