Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Bardzo ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

no ja się nudze, chce skleić jakiś tekst ale nie potrafie, to nie ta pora :) najlepiej sie pisze albo o 5-6 rano ale późno wieczorem i w nocy :) Najgorzej było chyba wczoraj :) chciałem pogadac sobie tak na luzie, bo ja zwykle na takie luźne topiki wchodze...a wczoraj pusto :) był nawet moment, że przez 4-5 min nie pojawił sie nowy topik :) a nie bede się wbijał na te z kilkoma tysiacami postów, bo i tak nic z nich nie wiem :)

pazur..no wczesnie rano najlepiej sie mysli :) rano pracuje nad płytka ;) a jak przyjde z pracy wieczorem to znów usiąde i bede do nocy cos kleił a w międzyczasie coś na kafe popisze, żeby sie oderwać ;) żeli..a co z poprzednim nickiem ?

nie, tak na serio to zawsze o 00 czy 1 w nocy już padam ze zmęczenia le no trzeba się poświęcic ;)

no mój mój ;) a ten pierwszy fragment oczywiście bezosobowy, nie śpiewany do nikogo ;)

naprawdę jest pisany bezosobowo :) chciałem napisać po prostu taki tekst, sprawdzić sie czy potrafie o takiej tematyce pisać,, bo nigdy tak nie pisałem no i mi wyszło takie coś..a teksty pisze od kilku dobrych lat, więc może coś w tym jest ;)