Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość uczenniica

Składka na kwiaty

Polecane posty

Gość uczenniica

Słuchajcie. Większość z Was pewnie juz etap szkoł ma za sobą, ale jesteście też tutaj rodzicami i sami też się uczyliście więc wiecie jak to jest ze składkami. Otóż moja klasa wymyśliła, a konkretnie samorząd składkę w wysokości 30zł/os na dzień nauczyciela. Dodam, że w klasie jest 27 osób na co im 810 zł?? Na dzień nauczyciela wystarczą kwiaty. Ew wychowawczyni jakiś większy bukiet, a tak to skormnie. Po co przesadzać i tyle kasy zbierać? Ja jestem tym faktem bardzo zdziwiona. Dzisiaj mówie mamie zeby mi dala 30 zł na skladke na kwaity dla nauczycieli. A ona powiedziala, ze to niemozliwe, ze pewnie chce ja oszukac. Siostra dzisiaj wziela 5zł na skladke. A Wy co o tym sądzicie? dalybyscie dziecku 30 zl na skladke?? skladki zawsze byly wieksze jak liczba osob byla mala, ale my mamy 27 osob i kasy bedzie 810 zl to jest gruba przesada. Moze to samorzad klasowy chce nas oszukac biorac sobie pieniadze do kieszeni ?? nawet jak sie kupi pozadne bukiety dla kazdego to kasy zostanie sporo. A wcale tak drogich nie trzeba kupowac nauczycieli mamy 12 wiec jakby kazdemu dac wiazanke za 25 zł to potrzeba tylko 300 zł. A gdzie to 500?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować