Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmm m

Gdzie i za ile mogę siebie i dziecko ubezpieczyć prywatnie ??

Polecane posty

Gość hmmmmmmmm m

Potrzebuję ubezpieczenia zdrowotnego. Mąż od 2 tyg pracuje na czarno. Ja wychowuję synka i od tych 2tyg nie mamy wszyscy ubezpieczenia. Mogę Nas ubezpieczyć w jakimś PZU czy coś w tym stylu? Ile kosztuje to mieszięcznie? Na czym to polega? itp... takie ubezpieczenie jest od zaraz? Teraz taki okres chorób nadchpodzi, a my bez ubezpieczenia ehhh

Gość uh4j47yj
dokładnie w urzędzie pracy

najlepiej w up ubezpiecz zarowno siebie, jak i meza - jemu tez moze sie cos stac lub zwyczajnie moze zachorowac. no i niech sie rozejrzy za praca z umowa bo za co bedziecie zyc na emeryturze

Gość hmmmmmmmm m
nie pracuje bo mi sie niechce poprostu

Gość hmmmmmmmm m
To wyżej to podszyw Nie chcę się rejestrować w UP bo to rozwiązanie na krótką mete! Co miesiąc trzeba liste podpisać. Będą mi szukać pracy, a ja mam 2miesięczne niemowle.

Gość Karina37
Proszę podaj maila postaram się trochę Ci pomóc

Własnie w urzedzie pracy... TO wcale nie znaczy że ci znajdą prace zaraz za miesiąc czy za tydzień... Mojemu chłopakowi nie znaleźli od roku siostrze 3 lata...

jak masz 2 miesięczne niemowle to i tak cię nie zarejestrują bo jestes nie zdolna do pracy przez okres macierzyńskiego więc niech mąz się zarejestruje a ciebie i dziecko wpisze na swoje ubezpieczenie :)

Gość hmmmmmmmm mmmm
Ktoś zaczernił mój nick i podał swojego maila. Ludzie - jesteście nienormalni!! Karina - wiolettapio@tlen.pl

Gość Karina37
To na który pisać?

Gość hmmmmmmmm mmmm
jesteś chora! Idź się leczyć!

Gość hmmmmmmmm mmmm
wiolettapio@tlen.pl a najlepiej napisz na dwa maile bo się nie odczepi ta kretynka

Gość hmmmmmmmm mmmm
Karina Ty masz coś wspólnego z ubezpieczeniami?

Gość hmmmmmmmm mmmm
pisz na 2 meile

Gość Karina37
Mam, ale jestem troszkę zajęta, napiszę Ci na maila ok 16, ok?

Gość hmmmmmmmm mmmm
up Czy jest ktoś kto zna odp. na moje pytanie?? Karina dostałam wczoraj twojego e-maila, odpisałam i czekam na jakieś informacje dot. mojego pytania :) ...

jest cos takiego jak dobrowolne ubezpieczenie w Zusie. musisz sie udac do swojego oddziału NFZ,wypełnić odpowiedni wniosek. dokumenty jakich potrzebujesz to: dokument tożsamości (dowód osobisty, paszport), numery PESEL i NIP (jeśli zostały nadane), dokument potwierdzający ostatni okres objęcia ubezpieczeniem zdrowotnym. potem zgłaszasz to na odpowiednim druczku w zusie. do ubezpieczenia zgłaszasz też dziecko . składke wylicze się co 3 miesiące na podtawie średniego wynagrodzenia, ostatnio było to ok. 300 zł. ubezpieczona jesteś od dnia zawarcia umowy. Pieniądze wplacasz na specjalne konto NFZ do 15 każdego miesiąca.