Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyMagga

EXCEL - pomocy

Polecane posty

1.Wpisz nazwy miesięcy (od stycznia do grudnia) w kolumnie A, zaczynając od A2. W A1 wpisz napis miesiąc. 2.W B1 wpisz: liczba dni, w następnych wierszach kolumny B liczby dni w poszczególnych miesiącach tego roku. mam problem z 2 częścią zadania...niewiem czy muszę użyć jakiejś formuły żeby pojawiła mi się ilość dni w każdym miesiącu czy jak... moze się ktoś zna i mógłby coś podopowiedzieć

no to co to by było za kolokwium z excela jak bym wszystko mogła normalnie recznie wpisać...cos mi tu nie pasuje

jesli wymyslisz jakas formule, ktore sama wpisze odpowiednia ilosc miesiecy to ja wpisz, mnie nie znana jest taka, kotra wpisze na zmiane 30/31 a w przy lutym wpisze 28. powodzenia. ps niezlych rzeczy ucza na studiach :o

nie no spoko, w excelu wszystko jest mozliwe wiec wolalam zapytac moze ktos zna jakas taka formule ale jak nie ma to dla mnie lepiej..:P dzięki Ellinka...no niestety ucza niepotrzebnych rzeczy..

no fakt, ze to niepotzrebne, dziecko z podstawowki powinno wiedziec jak wykonac takie zadania. na studiach to powinna byc ujma dla studentow, ze ma sie ich za debili...