Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia 1983

Kobietki chcace zaciazyc

Polecane posty

Gość kachna II
Witam wszystkie:) ja ciągle nie mam okresu, choć dziś byłam przekonana, bo brzuch bolał mnie tak, jakby się to miało stać w każdej chwili, no ale ciągle nie mam:) wczoraj natomiast zero bóli, po prostu cisza. Tak czy inaczej czytając Wasze wypowiedzi jest mi wstyd, że ja panikuję po 3 miesiącach, kiedy Wy od miesięcy czy nawet lat starcie się, przechodzicie badania itp....wielki szacunek dla Was a ja zrobię chyba w niedzielę kolejny test, o ile oczywiście nie odwiedzi mnie. Pozdrawiam wszystkie cieplutko zauważając przy tym Waszą WIELKOŚĆ!

Starajaca sie o bobasa, nie ma zadnych przeciwskazan zeby od razu po odstawieniu sie starac, lekarze zalecaja to bo zaraz po tabsach istnieje ryzyko zajscia w mnogie ciaze, ze wzgledu ze organizm zaczyna produkowac jajeczka ze zdwojona sila :) wiec to zalezy od ciebie. Ja w pierwsza ciaze zaszlam po 3 miesiacach od odstawienia tabsow, ale niestety nie donosilam. :(

Gość malpajaja
anitia- mi też mówił o badaniu drożności jajowodów:) więc po badaniu proszę Cię napisz mi jak było i o co tym wszystkim chodzi:) starająca się o bobasa- mam kuzynkę która zaszła zaraz po odstawieniu i ma zdrowego pięknego synusia:) kahna- trzymam kciuki:)

Gość malpajaja
NICK...........................DATA @....................DATA TESTU anitia..........................30.09.................... .....29.10 malpajaja.....................20.09..........................18.10

Gość Starajaca sie o bobasa
dzięki kobietki za odpowiedz, tej mnogiej ciąży się obawiam ;) ale mam nadzieje, że będzie córeczka jak malowana ;) pozdrawiam Was i 3mam kciuki za starające się - uda się tylko myślcie pozytywnie i nie dopuszczajcie zwątpienia !

małpajaja właśnie nie wiem czemu mnie tak bolą,@ ma przyjść 28.10 także cierpliwie czekam chociaż moja cierpliwosc jest napieta jak struna

Gość malpajaja
tarararar- to może się udało, trzymam kciuki:)

Witajcie! Czy można też... do Was? Ja: 32, synek - 9 lat, próby od pół roku, po Implanonie. No i też w UK, niestety... Gdzie tu jakieś badania na własna rękę? ...nie mam pojęcia... Pozdrawiam

hej dziewczynki wotam wszystkie kobietki nowe i zapraszamy jak najbardziej co do testow juz kupilam i pewnie kolo wtorku bede na miejscu (w polsce wiec moze sie w tym tyg.ich doczekam u siebie) dziewczyny te ktore nie dostaly@ trzymam za was kciuki i oby sie wam udalo ja jakos nie jestem nastawiona ze w tym miesiacu sie uda cos ze swoim M zyje na wojennej sciezce wiec czasami mozemy sie nie styknac w dni plodne,ach.. tararara:) twoje objawy bolacych piersie to tylko i wyloncznie objaw fasolki ja mam taka nadzieje i wiem ze mnie nie zawiedzie MadameSchizofrenia ja tez nie mam pojecia gdzie tutaj badania probic dlatego czekam na swieta polece do polski i znowu pojde do swojej gin ciekawa jestem jej miny co powie jak sie dowie ze nie jestem w ciazy bo ona twierdzila ze daje mi gora 3 miesiace na lekach i powinnam zajsc jak widac chyba sie mylila

gosia i MadameSchizofrenia jesli chcecie robic tylko badania to normalnie idziecie do GP i mowicie ze chcecie takie badania i on wam da skierowanie. A jesli chcecie jakies powazniejsze badania, albo widziec sie z ginem no to tez do GP i prosic o skierowanie. Ja tak zrobilam i teraz chodze do gina do kliniki i tutaj co chwila mam jakies badania. Robilam wszystkie hormony, meza nasienie, a teraz czekam na badanie droznosi jajowodow. W miedzyczasie robilam monitoring cyklu. Wiec dziewczyny do GP i u niego prosic o wszystko. Tararara ja tez mam nadzieje ze te twoje objawy to objaw fasoleczki.

Gość kachna II
ja zaczęłam plamić, kurcze już byłam prawie pewna, nigdy mi się nie spóźnił,na razie tylko plamię, ale brzuch mnie bolał ewidentnie na okres no i ten test...kurcze@!!!

Zrobiłam wreszcie ten test i jak zwykle negatywny no i stało się to czego się najbardziej na świecie obawiałam,mąż postanowił ode mnie odejść...w życiu się gorzej nie czułam.

Anetka, przykro mi bardzo, ale moze jeszcze sie ulozy. Moze porozmawiajcie i spokojnie pomyslcie jak rozwiazac problem.

Gość )))))(((((((
Anetko - sorry za stwierdzenie ale z niego menda po prostu !!!!!!!!!!!!!! On się poddał badaniu nasienia????? Pewnie nie a zgrywa nie wiadomo kogo!!!!!!

Gość kachna II
Anetka dlaczego Ciebie rzucił??? Czy przez dziecko? Podobno przyczyna niepłodności jest rozłożona po równo po stronie kobiet jak i mężczyzn

Anetko, tak mi przykro.... Ale jeśli on chce odejść z tego powodu... nie wróży to dobrze... Nie doczytałam wszystkiego, przepraszam, nie wiem, jak długo się staracie, ale... Jeszcze nie wszystko stracone, a M. chce odejść? Jeśli 1990 to Twoja data urodzenia, to Ty młoda laseczka jesteś i macie mnóstwo czasu na podregulowanie organizmu i próby. Gosia, Anitia - dzięki! Tararara - będzie dobrze!

Sprawdziłam, Anetko, piszesz, że M. nie badał się. I chce odejść????!!!!! Nie rozumiem takich facetów... To jest niepoważne. Pogadaj z Nim. Czy On zdaje sobie sprawę, że jeśli problem leży po jego stronie, może tak sobie zmieniać partnerki do końca życia (unieszczęśliwiając je po drodze) i zostać na koniec sam jak palec, przez swoją głupotę i zadufanie w swoją męskość?! Trzymaj się i do pionu go postaw. ...ale może zastanów się, czy warto... :( Tak czy inaczej - jestem z Tobą :)

witajcie!! a ja juz po @ w prrzyszlym miesacu ide do bardzo dobrego ginekologa moe znajome mi polecialy i mówia ze ponoc jest bardzo skuteczny itd.noi moze zdecydujemy sie jednak na ta inseminacje i ide w tej wlasnie sprawie do ginekologa moj maz lekarz mu zlecil jeszcze raz przebadac nasienie więc zobaczymy ....MOze przyzly rok bedzie szczęsliwy bo w tym roku raczje nie uda mi sie zajsc w ciąze milej niedzeli i owocnych starań dziewczynki...... noi jutro obchodzimy z mezem 2 rocznice ślubu planuje romantyczna kolacje przy swiecach ihihih noi moj ma niespodzianke dla mnie jestem ciekawa jaka heheh buziaki dla was

Witajcie dziewczyny ja z męzem staramy się o dziecko od 3 lat. Wiem ze to z mojej winy nie mozemy miec dziecka ponieważ mam PCO zaczełam chodzic do lekarza w szkocji ponieważ tutaj mieszkam ale.... oni tylko na invitro mnie wysyłaja wiec bede leciała do polski ponieważ chciała bym najpierw leczyc sie a invitro zostawic na ostatecznośc. Pozdrawiam

Manusia to dziwne bo na invitro glownie wysylaja jak nasienie faceta jest slabe lub cos ze sluzem, jesli jest co innego to najpierw powinni zaproponowac inseminacje. Wiem co mowie mieszkam w UK. Oczywiscie jedz do polski do gina, wcale tego nie odradzam. Sama tak jezdzilam, tylko w moimi przypadku sie to nie sprawdzilo.WIesz inaczej jak jestes na miejscu mozesz monitorowac cykl itd, leczenie na odleglosc nie bardzo mi sie sprawdzilo. No wiec w koncu wyladowalam tutaj w klinice i jak narazie sobie chwale. A invitro czy normalnie co za roznica jesli kochacie cie z mezem . Pozdrawiam serdecznie/

Dziękuję za wsparcie kochane jesteście...miałam 18 lat jak wyszłam za mąż za chłopaka 8 lat starszego od siebie,chcieliśmy mieć dziecko i wciągle nie wychodziło aż wkońcu powiedział dość i niestety to już chyba koniec...cp orawda on nie robił badań,a nawet nie chciał o nich słyszeć wciagle mówił że on jest zdrowy

Anetka1990 kochana nie wiem ze ci teraz trudno i bardzo ciezko ale naprawde musisz sie nad tym wszystkim pozadnie zastanowic jesli twoj M chce cie zostawic tylko z tego powodu ze nie macie dzieci powiedz mu czy on zrobil cos w tym kierunku zeby wam pomoc bo sam sex moze czasami nie wystarczyc(mowie o jego badaniach),a jesli faktycznie jest tak zawziety ze odchodzi niech idzie wiem ze sie to ciezko bierze do serca ale ja tez mialam chwiel slabosci w swoim malzenstwie(jesli jestescie po slubie powiedz mu ze slubowal na dobre i zle),a co do tej jego pewnosci ze jemu nic nie jest to wiem bo moj M tez tak mi mowi i pewnie tez nie bedzie chcial sie poddac jakim kolwiek badaniom fioletowy lakier witam wiec nie jestes sama mi sie wlasnie dzis skonczyl,tez sobie mysle ze wtym roku juz chyba nie dam rady zobaczyc na tescie 2 kresek chyba musimy jeszcze poczekac,a i zycze milego wieczorku przy swiecach alez ten twoj M jest romantyczny

witajcie kurde ja tylko na chwilke do was zaglądam a mianowice moj mąz dostal propozycje grania jako Dj to byly dodatkowy jego zarobek w weekendy bo zanim mnie poznal byl wlasnie dj-em kurde troche sie wacham czy mu pozwolic ja wiem ze on to bardzo lubi i kocha muzyke hehhe mam do niego zaufanie itd tylko sie ttoche obawiam wiem ze moj mąz mnie bardzo kocha itd..i niewem co o tym myslec:/to tak chcialam sie wam zwierzyc ...

gosia 1983 dzieki za slowa otuchy mam nadzieje ze nam i innym laseczkom sie uda wkoncu zaskoczyc bo przeciez musi sie wkoncu udac jak ide w listopadzie do nowego ginekologa jest on super dobrym lekarzem mojej kolezanki siostrze pomogl starali sie 4 lata poszli do niego i po pol roku byla juz w ciązy a mi sie nie podobja mi sie moje wyniki badan sama sobie zbadalam hormony zobaczymy!!! dobranoc moje kochane