Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abelka

Co do wózka??? śpiworek? pościel?

Polecane posty

Gość Abelka

Mam termin na grudzień. Wózek już jest, ale nurtuje mnie pewna kwestia. Mianowicie: wyściółka do wózka... zamówiliśmy śpiworek pasujący do modelu naszego wózka i nie wiem cvzy sam śpiworek wystarczy czy mimo śpiworka coś jeszcze się daje... kocyk? pościel? MoŻecie pomóc?

Gość wielkie g daja te wszystkie
kocyk jeszcze i jakaś osłona przed zimnym mroźnym wiatrem- a najlepiej wtedy jeździć tak aby dziecko było do nas twarzą czyli odwrócone tyłem do kierunku wiatru+Dobry kombinezon i jest ok.

Gość Daje sie kombinezon i śpiworek
albo kombinezon+koc+pokrowiec gondoli (to cienkie krotkie cos co sie naklada na gondole) Ja dawalam skore oscza pod dziecko w kombinezonie, na to koc i ten porrowiec, a jak wie przesiedlismy do spacerowki to kupilam oceplany spiwor dla juniora na zime (ale jesienia i wczesna wiosna kladlam tylko ta skore na siedzisko, bo dziecko ja lubilo)

* skore owcza

Gość Abelka
Super... oczywiście ciepły zimowy kombinezon już mamy zamówiony tylko nie wiedziałam czy coś jeszcze oprócz śpiworka dodawać. P.S. pokrowiec na gondolę zasłaniający nóżki itp. jest :)

Gość dsgfhgjk
ej a co to za skora owcza?

Gość Abelka
tylko musze sie wam do czegos przyznac nie stac mnie na wózek:((((((((((((((((( moze wy mi pozyczycie

Gość Abelka
na kocyk posciel tez mnie nie stac

Gość Abelka
Co za inwencja twórcza :)

Gość Abelka
mam inwencjie nie sami przyznajcie

Gość Abelka
A co Cię w tym kręci? oprócz inwencji to chyba też lekki niedorozwój... :) Gratuluję. Zresztą nie zaśmiecaj tematu, jeszcze ktoś to będzie musiał przez Ciebie czytać. Dziewczyny mi już odpowiedziały, więc temat zamknięty. Idź się podkręcić czymś innym.

Juz odpowiadam: ta owcza skora to jest nic innego jak wlochaty dywanik z owczej skory z Ikea (nazywa sie Ludde). W sklepie Jysk sa rowniez z renifera (model Anne), ale juz duzo duzo drozsze. Pomysl podlapalam z forow dla skandynawskich matek, bo tam kupe ludzi ich uzywa zima. :) (Tylko nie wolno klasc na nich rozebranego dziecka, bo wloski moga podrazniac jego gola skore, bo sa one naturalne, wiec nie sa jakies super miekkie). Poza tym takie skory swietnie grzeja i swietnie reguluja temperature dziecka (nie przegrzewaja)

Tu jest w gondoli: http://saraopyret.blogg.se/images/2010/dsc_0543_104626830.jpg Mozna ich rowniez uzywac w domu zamiast mat edukacyjnych (tylko trzeba polozyc w miejscu glowki dziecka jakas pieluche flanelowa albo tetrowa zeby nie lezalo gola glowka na tym wlosiu) W ogole maja multum zastosowan. :) Dobra inwestycja

Gość dsgfhgjk
aaaaaaaaa :) dzieki juz teraz wiem

Gość cosatto
hmm..w sumie calkiem spoko pomysl z tymi skorami drogie sa?