Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest sens

czy jest sens walczyc o ten zwiazek

Polecane posty

Gość czy jest sens

ciągnąc zwiazek bez przyszłosci ?? Ja w trakcie bardzo dobrych studiów, on 22 latek, który skonczył zawodówke samochodówke?

Gość czy jest sens
sama nie wiem czy kocham, czy aktualnie nienawidze ...:/

Gość czy jest sens
sytuacja jest dosyc bardziej skomplikowana. Dlaczego perełka1485 zaprzestałas swojej walki? I jak to sie u Ciebie skonczyło? My nie jestesmy ze soba juz prawie 3 miesiace, ja ciagle o nim mysle, a on tez chyba do konca nie mzoe zerwac tego kontaktu ;/

Gość czy jest sens
chyba poszukam faceta po studiach co tam taki mechanik co o tym myslicie???

Gość bożeee
jeżeli człowiek jest wartościowy i inteligentny... zaradny to nie jest ważne wykształcenie , no ale już sam fakt jak masz takie schizy ... o czymś świadczy.... a mechanicy chyba źle nie zarabiają co?

Gość czy jest sens
boje sie ze kiedys poróznia nas jakies wspólne tematy, bo juz tak było. On miał swoich kolegów, ja swoich znajomych, a te srodowiska chyba nigdy nie pokochałyby sie ;/ chyba za duzo róznic. Kurcze, ale tłumacze sobie, a zapomniec nie moge ;/

Gość czy jest sens
chłopak jest wartosciowy, zaradny, wszystjko ok. JEdnak mówia, ze nie pasowalismy do siebie ;/ Masakra. Jak zapomniec o tej pierwszej miłosci?

Gość czy jest sens
no ael ja robie studia a on co po mechaniku??? co to za zawod nie bede miala z nim przyszlosci

Gość czy jest sens
podszywaczu, spadaj !!!!!!!!!!

Gość Caster
ja nie widze... sam ożeniłem się z dziewczyną co nie dała rady matury zrobić (nie chciało jej się i wogóle nie poszła) sam mam mgr ale nie miało to dla mnie znaczenia... tylko po 2,5 roku małżeństwa moja zona odkryła że jest kurwą a mi wyznałaże mnie nigdy nie kochała i żebym spierdalał bo ma juz innego... nigdzie nie pracowała a jak znalazła prace własnie wtedy w fabryce suwaków przy taśmie to poczuła się taka dowartościowana i samodzielnie niezależna... ja akurat miałóem kryzys. straciłem prace i znzlazłem inna tylko mniej płatną... uważaj czego chcesz. Jak on cię kocha to walcz o związek jak tylko jest z tobą bo jest to odpuść sobie... Moja żona zachowywała się jak arystokratka (chcoiaż jest prostakiem ze wsi, a rodzina to parobki) a ja mam robotniczo chłopskie pochodzenie i nie przejawiam zapędów do wywyższania się ponad tłum! Ale popełniłem mezalians - w końcu miałem żonę szlachciankę! ;-) a jeszcze teściowa! taki sam kołtun jak żona! nikomu nie polecam takiej patologii!!!

Gość czy jest sens
Caster dziekuje Ci za Twoja opinie. Tez boje sie, ze kiedys szydło wyjdzie z worka ;/

Gość czy jest sens
Tylko jak zapomniec, kiedy to tak boli? te wspomnienia...

Gość bożeee
poznać nowy obiekt zainteresowań;) przejdzie;)

Gość czy jest sens
boje sie, ze juz nogdy sie od niego nie uwolnie, tzn od mysli o nim ;( wpadłam po same uszy

Gość czy jest sens
a myslalam ze jestem ogarnieta ;( i ze zaden facet, zwłaszcza taki, który ani uroda, ani wykształceniem nie grzeszy, nigdy nie spowoduje u mnie takiego stanu jak ten w którym teraz jestem... a trwa to juz jakis czas...

Gość Caster
ja też o swojej cały czas myśle ale wiem że ona o mnie nie i jest mi łatwiej... wiem, że mnie nienawidziła i traktowała jak śmiecia chociaż sama była nierobem i tempakiem! ale ja kochałem... zycie jej poświęciłem... ona nie miała serca...uczuć... nic... Tylko egoizm i podłość! Taki prymitywny stan nienawiści!

Gość czy jest sens
a ja bym chciała zeby on o mnie myslal. WIem, ze to egoizm, ale chciałabym wiedziec, ze jest mu ciezko tak jak mnie. Nie powiem,ze zdecydiowałabym sie na powrót, ale tak od razu człowiekowi raźniej wtedy :P wiem, wiem, egoistka ze mnie

Gość powiedzcie prosze....
ile moze trwac takie dochodzenie do siebie po rocznym zwiazku?

Gość Caster
ja po 4,5 roku w tym 2,5 roku wspólnego zycia jako mąż i żona nie jestem z nią już prawie pół roku i nadal ciężko... troche pomogły wizyty u psychologa i psychiatry ale nadal źle!!! nie wiem kiedy to minie... niedługo sprawa rozwodowa...pierwsza a pemnie nie ostatnia bo wnosze o winę małżonki... jeszcze pocierpie sobie... albo skończe to wszystko bo to też mi chodzi po głowie...

Gość czy jest sens
ja tez biore srodki depresyjne, i co??? najgorsza ta swiadomosc, ze on juz moze jest dawno pocieszony i to przez kogo??? przez kolexzanke na swoim poziomie, tez po zawodówie. K*rwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy faceci tez moga przezywac, oprócz Ciebie Caster, bo Ty chyba jestes wyjatkowy :)

Gość dobry temat
tyllo co tu taka cisza:P:P:P

Gość zakochana_i_tęskniąca
jestem w podobnej sytuacji, niech ktos napisze cos pocieszajacego ...