Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na maksa... .. ...

Tak chamskiej i wrednej dziewczyny to jeszcze nie widziałam !

Polecane posty

Gość A czy ona do samej ciebie
No ale odpowiedz mi na pytanie, co bys zroiła jakbys bya sam na sam z nia, jakbys zareagowała? czy bys jakos podjeła temat czy bys olała to jak wtedy zrobiłaś

Gość Ile ludzi tyle opini
No ale wychodzi z tego ze wtoje dziecko było wtedy numer jeden PRIORYTETEM , nikt nie byl wazny, dajmy bylo z 10 osob, ale kazdy musial podporządkowac sie pod twoja mała, bo ona teraaz spi, i musoalabym cichutko na palcach chodzic, a pozostali domownicy chyba sms-y wysylac i sciszac dzwonki zeby niunie nie obudzic Ja bym smiechem oplucha taka ciotke jakby kazala mi mileczec jak w kosciele bo jej dziecko spi

Nie o to chodzi, normalnie wszytscy rozmawiali a że teściowie mają dwa pokoje - gościnny i sypialnię, to połozyłam małą w sypialni a Ona nagle stweirdziła że idzie sobie posiedzieć i posluchać muzyki przez słuchawki no okej nie przeszkadzało mi to dopóki nie otworzyła okna i nie zaczęła gadać z jakimś kolegom i to wrzeszczała z pierwszego piętra a normalnie gadała...

No tak rozumiem, kazdy inaczej chowa swoje dziecko, ale głownie teraz chodziło mi o to, że jak nikogo by w domu nie było, a tylko ty ii twoja siostrzenica (?) i jakby sie tak zachowała czy bys jej zwróciła w jakis sposob delikatnie uwage, czy bys przemilczała a , pod nosem bys niezle "wiersze" tworzyła Bo ja bym jej spokojnie powiedziala co mysle na ten temat, przy całej rodzinie nie chcialabym poruszac tematu, ale sam na sam to coinnego

A co ma bunt do uprzykrzania innym życia?? Poza tym nie każdy ma powód do buntu. Skoro rodzice spełniają jej wszystkie prośby, to o co jej chodzi?

Nie wiem juz jak do niej mówić ale chociaż za rok już nie będę jej widywac w szkole. A jak już jestem przy tym temacie to w szkole Ona rządzi, wszytskie młodsze dziewczyny ma sobie podporządkowane, żadna nie odważy się coś powiedzieć albo głupio spojrzeć, wśród rówieśników jest liderką, chłopacy ją uwielbiają a zawsze miała koleżanki ze starszych klas, o okej gdyby nie jej chamskie zachowanie.

Ja będę za jakieś 4 lata nauczycielem, ale nie pozwolę, by jakikolwiek uczeń do mnie pyskował. Przez całe swoje uczniowskie życie obserwowałam stosunki między nauczycielami a uczniami i powiem jedno: nie można dać sobie wleźć na głowę. Wyślij ją do pedagoga albo dyrektora, wpisuj uwagi, ale nie daj sobie wleźć na głowę. Nauczyciel jest po to, żeby uczyć, a uczeń po to, żeby SIĘ UCZYĆ, a nie pyskować. Poza tym są ciekawsze sposoby na bunt. A w jej przypadku i tak jest sztuczny i wymuszony.

o przeciez autorka jej nie uczy w szkole, jedynie widuja się z nia, ona ma problem z młoda tak całkiem prywatnie/rodzinnie No wiesz, moglabys sie nie raz cos tam doi niej odezwac jak byscie były tak sam na sam, ale nie od razu z krzykiem wyjezdzac tylko tak zyczliwie, a mi sie zdajesz ze ty przedtsawilas sobie obraz dzioewczyny taki jaki twoje kolezanki mają W zyciu prywatnym da sie pogadam, ja z nauczycielami w szkole wogole nie dogadywalam sie, ale znalam taka osobe co w szjkole za cholere do porozumienia nie moglysmy dojsc, a po szkole było ogolnie spoko

a czy nie mozesz tak z czystej zyczliwosci tak po szkole prwatnie pogadac z dziewczyna , jak ona jest odbierana w szkole poprzez pozostalych nauczycieli, i bardzio na jej niekorzysc to wplywa i wogole moze ona by zmienila swoje podejscie??? Mozliwe ze ona nie wie ze źle cos robi, weź jej tro uswaidom, ale nie nerwami tylko tak kobieta młoda kobiete A czy ty jej sie boisz, ze nie chcesz znia pogadac co cie drazni w niej, mozliwe ze jak dziewczyna by miala rozstawiona kawe na ławe to łatwiej by wam było

Gość a czego uczysz - mam nadzeję
że nie polskiego...

Gość porcelanowa lalka
a ja sie zapytam jaki ty masz wlasciwie problem? Nie uczysz dziewczy, ma rodzicow od wychowywania wiec? Chodzi o to ze raz obudzila ci dziecko? Trzeba bylo zwrocic uwage, ale teraz to ja nie wiem o co i do kogo masz pretensje.

Gość Ta nie dobra
Kobietka a ja tobie powiem ,ze powinnas sie z tym liczyc i wziąźc pod uwage wychodząc gdzies z malenkim dzieckiem, wiedz o tym ze nie zawsze sa warunku aby dziecko mialo sie gdzie przestac, i NIE zawsze mozna wszedzie brac dzieciaka ze sobą Mam wizje twojej osoby, taka że jak wchodzisz ze swoim niemowlakiem to kazdy ma sie tobie klaniaci , zajmowac tylko twoimi pociecgami, i wszyscy musza z drogi schodzić twoim dziecio Mimo że moglabym byc spokojnie twoja uczennica ale w tym wypadku stwierdzam ze jestes mało rozumna w tych kwestiach Wiec wniosek: Nie zawsze mozna wszedzie ze soba dzieci zabierac, a ze 15 latka nie chciala siedziec z wami w pokojku, bo nie miala takiego obowiązku, to miala prawo sobie wyjsc do drugiego pokoju, co z tego ze twoje dziecko tam spało, nie jest wcale leprze i wazniejsze od nie

Gość masz racje;Ta nie dobra
autorce sie w glowie przewraca i hormony jej jeszcze po ciazy sie nie uregulowaly,dlatego tak sie piekli.hihi!smieszna jestes autoreczko

Gość kikagomba
porcelanowa lalka a ja sie zapytam jaki ty masz wlasciwie problem? Nie wiesz? ;-) Chodzi o to, ze to tamta dziewcynka jest ulubienica rodziny a nie corka autorki :D Przeczytaj jej pierwszy post. A 15 letnia dziewczyna, nieprzyzwyczajona do malego dziecka w domu wcale specjalnie sie nie "darla" tylko po prostu nie zdawala sobie sprawy, ze dziecko obudzi. Bez przesady, jestem dorosla ale moje dzieci nie sa juz niemowlakami i tez "zatracilam" juz pewne nawyki jakie sie ma przy malym dziecku. Sama sie lapie czasami na tym jak jestem w poblizu niemowlaka jakiegos :D

Gość upupupupupupupupupu
podnoszę bo ciekawe :D xDD