Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refgerfgerf

wszystkie laski na ulicy wygladaja jak klony a kazda mysli ze jest boginia

Polecane posty

Gość refgerfgerf

Mowie o sytuacji w duzym miescie (wroclaw) nie wiem jak jest w pipidowach ale tutaj, fakt faktem duzo jest dziewczyn ladnych tyle ze kazda jest taka sama jak inne, kazda ma te dlugie proste wlosy o odcieniu braz ten sam praktycznie ryj ta sama tapete na nim i takie same ciuchy z pobliskiej gejlerii. Nawet dupy maja z tego samego modelu. I kazda mysli ze jest wyjatkowa, ze jest chociaz troche ponad innymi :D

Gość hej hejehej
brawo :D:D:D zgadzam sie , w wawie to samo pełno klonow + masa dziwolagów :classic_cool:

Gość fafik dominisi
bo we wrocławiu mieszka głównie pomiot przybyszów zza Buga

Gość mklml
Tez to zauwazylam. Kazda mysli, ze ma swoj styl i jest oryginalna, a wszystkie wygladaja dokladnie tak samo.

Gość Michhasiu
Dlatego fajnie wyłowić taki diamencik, kogoś innego niż wszystkie inne!

to jak wedlug ciebie powinna wygladac piekna kobieta? jak maja sie dziewczyny ubierac skoro w kazdym sklepie jest to samo?

Ja za to widzę 95% dziewczyn ubranych w tandetne, czarne kurteczki + brązowe, dłuższe torby :O

Gość racja dfser34
I wszystkie maja skorzane kurtki Ale to i tak lepiej niz w pipidowach. tam wszystkie tez wygladaja tak samo, tylko ze gorzej.

Gość kroczacy nick
tak, cały Lwów przyjechał do Wrocka.

Gość fafik dominisi
potomkowie Kargula i Pawlaka, przybysze z Krużewnik :D

a wy feci to niby jak wygladacie? tez kazdy tak samo te same fryzury te same ciuchy

Gość hej hejehej
to moze niech roba zakupy na ebayu albo w necie? widac dla wiekszosci sztua to pojscie do H&M'a czy innej zary , wszedzie te same szmaty

Gość racja dfser34
Jeszcze troche ma grzywki przez czolo, ale teraz coraz wiecej długie proste włosy z przedzialkiem na srodku. Nie wazne ze wielkie czolo i nie pasuje. I skorzana kortka. Wszystkie oryginalne modelki.

Gość Michhasiu
Najgorszy jest typ dobrze widoczny zimą - solarka w krótkiej kurtce z toną tapety na facjacie i oskubanymi brwiami. Bleeeeeeeeee.

Gość mnie na nią stać
Mowie o sytuacji w duzym miescie (wroclaw) nie wiem jak jest w pipidowach ale tutaj, fakt faktem duzo jest dziewczyn ladnych tyle ze kazda jest taka sama jak inne, kazda ma te dlugie proste wlosy o odcieniu braz ten sam praktycznie ryj ta sama tapete na nim i takie same ciuchy z pobliskiej gejlerii. Nawet d**y maja z tego samego modelu. I kazda mysli ze jest wyjatkowa, ze jest chociaz troche ponad innymi Dożyliśmy pięknych czasów ziomuś :) W około nas same piękne kobiety i zero paszczurów ;) Chyba jesteśmy w niebie :D

Gość a wy faceci tak sie
roznicie :O jestescie klonami debili z tokio hotel albo davida beckhama, zal.pl

Gość mnie na nią stać
Ale to i tak lepiej niz w pipidowach. tam wszystkie tez wygladaja tak samo, tylko ze gorzej. W mojej pipidówce (21-23 tyś mieszkańców ) dupy chodzą w trampkach :O

Gość mnie na nią stać
kroczacy nick tak, cały Lwów przyjechał do Wrocka. Słowiańska krew i dupiaste towary :D

Gość mnie na nią stać
Najlepiej to pomieszać polskie, czeskie, ruskie, litwińskie geny :D Ło to by dopiero dupy wyszły uuuuu :D

Gość jedz do czech
tam sa dupencje jak sie patrzy