Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelek ryżowy

telefon dotykowy - który wybrać? który polecacie?

Polecane posty

Gość wafelek ryżowy

Witajcie:) przechodzę z karty na abonament i chciałam sama kupić telefon i dzięki temu wybrać abonament bez telefonu i zyskać dodatkowe wieczory i weekendy za free:) telefony kupuję na lata. np. mój obecny użytkuję już 9 lat:) tym razem chciałabym kupić telefon z dotykowym ekranem. i tutaj moje pytanie: jaki? podoba mi się Corby (ok. 300-350zł), ale myślałam nad Corby pro. Jego cena to ok. 600 zł. zastanawiam sie czy warto wydać dodatkowe 200-300 zł za klawiaturę i wifi? czy lepiej za tę cenę kupić inny lepszy dotykowiec. a moze zrezygnować z klawiaturki i kupić zwykły corby? Zależy mi aby: - bateria długo trzymała - wyświetlacz był w miarę duży i wyraźny - klawiatura qwerty i wifi byłyby duuuużym plusem mam nadzieję, ze jednak ktos to przeczytał i czekam na opinie:)

Gość wafelek ryżowy
teraz mam nokię, ma 9 lat i jest nie do zdarcia:) teraz myślę o samsungu, ale nie wiem jaki wybrać do max. 600 zł

Gość wafelek ryżowy
ktoś się wypowie?

Gość wafelek ryżowy
Ważne jest aby posiadał: - wytrzymała baterię - duży, wyraźny wyswietlacz - wifi - klawiatura qwerty (byłoby miło) Bez znaczenia jest: - aparat - mp3, radio, gry itp uważacie, że Cyrby Pro jest dobrym wyborem? czy lepiej zrezygnować z wifi i klawiatury, wybrać po prostu Corby i zaoszczędzić te 200-300 zł?

Gość wafelek ryżowy
albo wydać te 600 zł na coś innego, np: Monte lub Galaxy itd...

Gość wafelek ryżowy
Corby Pro czy Galaxy? nikt mi nie pomoze, ja się naprawde nie znam:(

Gość Gosia!
a ja polecam lg cookie ,bateryjka wytrzymuje 5 dni

Gość weź samsunga galaxy
albo galaxy spica🖐️ ten drugi jest ciut szybszy ewentualnie htc magic, jest tańszy nie bierz wynalazków bez systemu operacyjnego bo to tylko zabawki

Gość wafelek ryżowy
czyli corby odpada? szkoda bo najbardziej mi sie podoba:( lg wolałabym uniknąć do codziennego użytku lepszy corby czy galaxy? dodam, ze nie jestem gadżeciara i nie znam się na nowinkach technicznych, więc nawet nie wiem czy korzystalabym z tych wszystkich super opcji :)