Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

róż@

Od jutra głodówka:)

Polecane posty

Od jutra głodówka! Kto ze mną? Mam zamiar wytrzymać na głodówce 14 dni. Przyłączy się ktoś? Chętnych zapraszam

ma do was głodujących pytanie. Jak to jest -nie jesteście głodne? Bo jeżeli jesteście, a chyba raczej trudno, żebyście nie były, to jak wy funkcjonujecie? Jak się uczycie czy pracujecie, będąc głodnym? Jak możecie sikę skupić na pracy??

ja piję dużo wody i nie jest wtedy tak źle.. Jasne, że jestem głodna ale tylko na samym początku i tylko wieczorami dlatego piję dużo wody żeby nie jeść

no właśnie niestety nie, bo jak mam jeść mniej to mi się nie udaje i jem zbyt dużo, a na głodówce nie jem nic i mi sie udaje

Cześć, co prawda nie zamierzam tak całkiem rezygnować z jedzenia jak Ty, ale chętnie się do Ciebie dołączę :) Mam zamiar przez około 2 tygodnie spożywać same jogurty naturalne i kefirki :) Myślę, że nie powinnam mieć z tym aż tak wielkiego problemu, bo akurat te produkty bardzo lubię :) Mam nadzieję, że i Tobie się uda !!! :):):)

Gość taktyle
No to współczuę :P Idę zjeść obiadek :D

Ja już od poniedziałku codziennie jem tylko jabłko lub pomidora/ albo czasam to i to:P Ale jak narazi daję radę! Zostało mi jeszcze 11 dni! Dziewczyny, damy radę! zaczynajmy! pozdrawiam:)

Gość mała i zdesperowana
Od dłuższego czasu się odchudzam - dużo się ruszam i ograniczyłam kalorie ( ale nie drastycznie ). Efekty widać - dużo już schudłam. Ale chcę jeszcze z 5. I to jak najszybciej, za 2 tygodnie spotkam faceta za którym szaleję. Myślicie, że to rozsądne, żeby zrobić sobie głodówkę. Jest realne, ze na głodówce schudnę 5 kg w dwa tygodnie? ( wziąwszy pod uwagę, że jestem od pewnego czasu na diecie)

Pewnie , że damy rade ! A jeśli ktoś w to wątpi to nikt nie karze wchodzić mu na to forum i dobijać osoby, które chcą coś ze sobą zrobić i ładnie wyglądać...

Gość Charlotteee
Hej ;-) Ja od teraz zaczynam głodówkę, kategoryczny koniec z jakimkolwiek żarciem, mam juz dosc codzinnie sobie obiecuje że nie bede jesc i codzinnie (a szczególnie w nocy podjadam) Strasznie ostnio przytyłam i musze to jak najszybciej zrzucić!!!! Narazie mam zamiar wytrzymać jakieś 7 dni, a pozniej zobacze... Raz już mi sie udało wytrzymac na głodówce własnie 7 dni i czułam sie po niej świetnie, a teraz mi sie nie udaje, nawet jednego dnia... :-( Ale Nie poddam się- muszę walczyć!!! Od Dziś koniec z jedzieniem do odwołania!!!!

Gość Charlotteee
Uda się nam tylko musimy trzymać sie razem ;-) Trzymam za Was kciuki ;-) Pozdrawiam

racja najgorsze są pierwsze 2-3 dni potem to już z górki :) Charlotteee - Ile udało Ci się wtedy schudnąć w ciągu tych 7 dni ??

Gość Natala .
Ja od jutra też zaczynam glodowke . Dużo czytałam o efektach . Jedni piszą ,ze jest efekt jojo drudzy ,ze wgl tego nie mieli ,ale chce się przekonać na własnej skórze :) chce wytrzymać narazie 7 dni, a później jak będą efekty to jeszcze 7 dni bo przecież nie przerwę :) powodzenia wszystkim :p

Gość czekoladowwwa
Hej,ja musze przejsc na glodowke od jutra ..potrzebuje pilnie schudnac jakies 3-4 kg przez dwa tygodnie...takze pisze sie na to !!;)