Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiktakata

czy oni maja racje... ?????....?????

Polecane posty

Gość tiktakata

Planujemy nazwac synka Aleks, jednak nasi rdzice uwazaja, ze nie powinnismy wydziwiac i nazwac po prstu Aleksander, a wolac zdrobniale Alekx jesli juz tak bardzo nam zalezy. Tyle ze nie jestem co do tego przekonana.Owszem podoba mi sie imie Aleksander ale sama nie wiem.... Jak myslicie czy rodzice maja racje?

To jest Twoje dziecko i ty masz prawo do tego aby wybrac mu imie a nie rodzice..rodzice moga ci tylko doradzic ale decyzje powinnas podjac ze swoim partnerem

Gość Ile ludzi tyle opini
Ile ludzi tyle opini!! Rob co try uwazasz za stosowne, i TY masz decydujący glos Nigdy nie dogodzisz wszystkim, zawsze znajda sie jakies ale Osobiscie bardziej preferuje Alex Dziecko indywidualne/ orginalne i nie wtapia sie w tło

ja też chciałam dać dziecku Aleks albo Maks, za to aleksander to mi się w ogóle nie podoba i bym tak nie dała.Moje rozterki się rozwiązały same, bo urodziłam dziewczynke

Gość tiktakata
Wiem ,ze ostatnie zdanie nalezy do nas ale zastanawiam se czy Aleks to takie rzeczywiscie zagraniczne imie.Rodzice oczywiscie nic nam nie kaza na sile, ale uwazaja ze skoro mieszkamy w Polsce i nie zamierzamy wypowadzac sie za granice to po co mamy dawac zagraniczne imie skoro Aleksander jest piekne i do tego polskie.

Gość cos wam powiem
panny ,smyki Aleksander to poprostu Olek, dobre, wlasciwe , polskie imie, moj dziadek sp to tez Olek. Swojego syna tez tak ochrzcze

Gość do aneeczka
Maks to od razu kojarzy mi się z psem, tak samo jak Aleks,