Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żywa

euthyrox

Polecane posty

Witam jestem po całkowitym wycięciu tarczycy,w 4 dobie po operacji mam brać euthyrox 125 do wizyty u endokrynologa a potem całe życie proszę o informacje dotyczące tej dawki ,czy sie tyje i jak samopoczucie.

ja mam dziadowskie 50 i utyłam 20kg i ciągle mi się spać chcę...co za koszmar...czekam na usg tarczycy pół roku i nie mogę zrobić sobie TSH, a na pewno mi strasznie podskoczyło :( co za koszmar :(

Gość ja biorę od dwóch lat
Od dwóch lat biorę dawkę 25-50, nic nie przytyłam, ale dostałam lek bardzo wcześnie, więc tsh miałam dość niskie, a teraz mam w dolnej normie, czuję się bardzo dobrze. Poza tym, że o 14 muszę się zdrzemnąć z pół godzinki ;)

Ja bralam 50 jak mialam 13 lat i przytylam wtedy 7 kg. po 3 latach odstawilam i przytylam nastepne 7 kg

Gość Katarina8588888
CZesc Żywa... Ja tez jestem po operacji usuniecia tarczycy .Operacje mialam miesiac temu i od tej pory biore eutyrox 100.Wczesniej przed operacja brałam 25 i 50.CZuje sie dobrze.A ty jak sie czujesz 4 dobe po operacji .NApisz mi koniecznie!Pozdrawiam

Gość Aneckaaa
ja biore 137 mam hashi i nie utylam a bynajmniej nie od leku.

Gość Aneckaaa
nić a niż też... :/

Gość aadn kadnd ka
Perwersja - nie pojebały Ci się wątki? Może zapisz się do jakiegoś ortograficznego, gdzie będziesz mogła upominać?