Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiającaaaa

Czy gdyby wasz brat okazał się pedofilem i zgwałcił lub molestował wasze dziecko

Polecane posty

Gość zastanawiającaaaa

to zgłosiłybyście to na policje? czy wybaczyłybyście rodzonemu bratu którego kochacie? pytanie jest czysto hipotetyczne.

Gość zastanawiającaaaa
Ale gdyby coś takiego miało miejsce, wybaczyłabyś bratu. W końcu brat to rodzina, bliższa nawet niż rodzice czy dziecko.

Gość 123546
co za pytanie w ogóle dziewczyno? Weż się za naukę a nie myśl o takich pojebanych rzeczach wariatka

no właśnie nie wiem, czy brat to bliższa rodzina niz dziecko raczej nie, bo dziecko jest z matki, a brat nie jest z siostry ale to dla mnie zbyt duża abstrakcja, więc nie będę drążyć

Gość koziołka
Brat jest bliższy niż własne dziecko? Chyba coś Ci się poj ebało.

Gość obciełabym fiuta i sklepała
ryja a potem bym gościa wykopała na policję - i cieszyłby się bo inaczej bym zakatowała śmiecia jednego. Co za głupie pytanie w ogóle!!!

Gość na razie mam tylko
brata (i niech tak zostanie! ;) ), ktorego kocham nad zycie. Wiec trudno mi odpowiedziec na to pytanie, zwlaszcza ze on jest w zakresie seksualnosci zupelnie normalny. No moze tak zupelnie to nie, z lekka zboczony. Ale jego zainteresowania ukierunkowane sa w dobra strone :P

"W końcu brat to rodzina, bliższa nawet niż rodzice czy dziecko." tutaj bym polemizowała... Jeśli chodzi o głowne pytanie, nie wybaczyłam nigdy gdyby mój brat tknął moje dziecko.

Gość yeyeyeyeyeyyeyeeyyeyye
Nie mam brata ani dziecka, ale za dziecko uważam swojego psa. Jeśli więc ktoś śmiałby zgwałcić mojego psa, zostałby przeze mnie trwale okaleczony :classic_cool:

Gość zastanawiającaaaa
No było pytanie teoretyczne, najwięcej osób które padający ofiarą pedofila są ofiarami pedofila rodzinnego. Pytanie nie jest głupie, głupie to by było pytanie gdybym spytała się co by było gdyby wasza siostra albo matka dopuściła się czegoś takiego, a jak wiadomo kobiety nie są zdolne do takich czynów.

Gość ja mojego brata nie trawie
i napewno bym to zglosila. jeszcze bym mu kijem od miotly dupsko zryła, tymbardziej ze gdy byłam mala molestowal mnie:o gdybym sie dowiedziala ze choćby spojrzał na moje dziecko nie tak jak powinien to bym mu pieklo zrobila...

"ja mojego brata nie trawie i napewno bym to zglosila. jeszcze bym mu kijem od miotly dupsko zryła, tymbardziej ze gdy byłam mala molestowal mnie gdybym sie dowiedziala ze choćby spojrzał na moje dziecko nie tak jak powinien to bym mu pieklo zrobila... " A czy on taki cherlak:P?