Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

life tastes great!

mam tego dość...

Polecane posty

co za dzień! Chciałam pouczyć się trochę ale jestem zbyt zmęczona. Do tego zamiast się odchudzać to wpieprzam cały czas! Straszne! Nie mogę przestać! Mam niedoczynność tarczycy i od pół roku czekam na usg i nie mogę sobie zbadać TSH! A na pewno mam znów strasznie wysokie...ile mam jeszcze czekać?! Mam dość tego, jak się czuję...

witaj w klubie.. tez mam ta jebaną niedoczynność ehh. przytyłam 15kg, ale już schudłam 11. także nie jest źle. a co do nauki - mam ją w nosie. jestem wiecznie zmęczona przez tą durną tarczycę, nie mam na nic siły :(.

dzięki :) ale ja na przykład chcę się uczyć. Chce skończyć farmację. Mam po co żyć i się starać. Mam ukochanego, który sprawia, ze moje życia ma sens. Szkoda, ze on mieszka daleko i długo go jeszcze nie zobaczę :(

też chcę się uczyć, ale jak wracam z wykładów to padam na pysk :O wstaje o 5 wracam o 19 (ucze sie 40km od domu, zaocznie) do tegop w tygodniu praca.. Mam narzeczonego, w pewnych momentach gdyby nie on to byloby ciezko :). Czasami jestem tak słaba, że masakra :O.

ja od pół roku czekam na usg tarczycy (o zgrozo!!!)_ i dopóki mi go nie zrobią, to nie zrobię sobie też badania krwi. Chyba mnie szlag trafi! Ostatnia dużo gorzej się czuję. Na pewno podskoczyło :(

nareszcie! W poniedziałek mam usg!!!! Co za cud! Zadzwoniłam od razu aby zarejestrować się do endo ale powiedzieli mi, że na półtora miesiąca są zajęte terminy, , a zapisy na GRUDZIEŃ są od listopada. Dzisiaj spałam ładnie całą noc i na uczelni myslałam, że zasnę! Mam w dupie endokrynologa! Jutro jadę do rodzinnego po skierowanie na krew.