Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miffy007

dlaczego teraz tak ciezko znalesc dobrego, wiernego i kochajacego faceta?

Polecane posty

max - skonczylem studia ( a wiem podstawowke i liceum automatycznie także) i nie wiem o co ci chodzi. erystyke shopenhauera czytałeś dzisiaj i testujesz ? a może statystykę poczytasz?

ShadowSilencer Sluchaj kobieta musi wiedziec..ze jest z meżczyzna ;)) Musi sie poczuć czasem jak mala bezradna dziewczynka , która musi posluchac swojego męzczyzny ;) tak mamy z genach i tak bylo od pokolen ze to mezczyzna byl głowa i bronil swojego "stada" ...fakt faktem czasy sie zmienily ;) równouprawnienie itp...ale uwazam że trzeba od czasu do czasu pokazac kobiecie że ma się tzw jaja...i wcale nie trzeba być chamem....trzeba tylko czasem postawic twardo na swoim ;))

Gość to dlatego ze,....
Shadow silencer: jak cie czytam na roznych watkach, to piszesz calkiem jak mij eks. Chociaz nie podejrzewalabym go ze nawet wie o istnieniu kafeterii. Jak masz na imie?

Gość żabulenka
chwilowa tu bo taka jest prawda. nieststy kobiety czesto maja takie poczucie,ze cos im sie nalezy, ze nie są godne. gowno prawda, masz prawo do wszystkiego czego tylko chcesz, liczy sie twoje szczescie. jesli ktos ci sie podoba i chcialabys sporbowac z nim sie zwiazac to musisz wierzyc w to, ze ty tez mozesz mu sie spodobac i nigdy nie myslec "dlaczego on chce ze mna byc, przeciez jestem taka, tak i owaka" tylko cieszyc sie z tego ze jestescie szczesliwi

Gość duperelekk
ja mam wiernego kochającego i dobrego faceta xD na na ana na na

Gość wcale nie tak ciężko.........
ale i tak wam się nigdy nie dogodzi, bo jak jest dobrze, to trzeba robić wszystko, żeby było się o co pokłócić.

Gość Korporacyjna laska
ShadowSilencer A teraz dookoła mam same korporacyjne laski. Jedyny temat to lokaty, kredyty, finanse, bankowość, kasa, procenty, ciuchy, kluby, wyjścia z "przyjaciółmi oh ah", nowe fury, rozważania ile to trzeba mieć aby zdecydować się na dziecko, w jakich to najlepszych miejscach na świecie bywały ... A probowales poznac taka "korporacyjna laske"? Ja tez jestem jedna z nich. Codziennie do pracy w szpileczkach i mini, spotkania biznesowe i omawianie dizajnu nowej strony oraz kampanii promocyjnej. Nie zwierzam sie nikomu, ale jesli ktos zacznie taki temat, jak powyzsze, moge rozmawiac. A po pracy wracam do domu. Gotuje obiad, czytam, rysuje czy robie kolczyki (takie male hobby, pozwala sie odstresowac). Spotykam z przyjaciolmi. I co najmniej 2 razy w miesiacu jezdze do lasu, sama, bo nie mam z kim. Zakladam wtedy glany, zielony t-shirt i moro. Chowam sie gdzies w gaszczu i mysle. Albo robie zdjecia. Albo zbieram grzyby. Ukryte zycie "korporacyjnej laski" moze Cie czasem zdziwic. Dobranoc.

Gość TH is IT CN
bo kobiety się puszczają a dla takich nie warto się starać

Gość TH is IT CN
a ja się puszczam tylko z własną dłonią

Korporacyjna laska No w zasadzie prawda ...;) ja też pracuje w podobnym środowisku...i nie uważam się za zepsutą kobietę gadającą tylko o pieniądzach..praca to praca ...a zycie osobiste może się kompletnie od niej różnić...:))))) wiec ShadowSilencer ;) może się trafi nawet korporacyjna ;))

"żabulenka Max Zander vel Klaun oj to ty chyba malo o zyciu wiesz, skoro uwazasz ze to brednie" Wiem że to brednie bo o tym czytałem:P. " [zgłoś do usunięcia] tajemnica_on max - skonczylem studia ( a wiem podstawowke i liceum automatycznie także) i nie wiem o co ci chodzi. erystyke shopenhauera czytałeś dzisiaj i testujesz ? a może statystykę poczytasz?" To widac skończyleś bo przez pomyłkę nie dostałeś sporo pał:P.I nie pisze o jakichś shopenhauerach ale o statystyce:P.A widać że nie masz o niej zielonego pojęcia:P.Jak masz chociaz troche przyzwoitości to zapadniesz się ze wstydu pod ziemię:P.Ja przynajmniej nie mam szpetnego zwyczaju wypowiadania się o czymś o czym nie mam pojęcia w odróznieniu od pseudoekspertów internetowych:P.I lepiej zmień te zwyczaje wypowiadania się o czymś w taki sposób jak sie nie ma o czymś zielonego pojęcia bo ja bedę stosował znowu miażdżącą krytykę:D.

Gość żabulenka
maks a ja nie czytalam tylko slyszalam nie raz na wlasne uszy

"""Jelena Marković ShadowSilencer Sluchaj kobieta musi wiedziec..ze jest z meżczyzna Musi sie poczuć czasem jak mala bezradna dziewczynka , która musi posluchac swojego męzczyzny tak mamy z genach i tak bylo od pokolen ze to mezczyzna byl głowa i bronil swojego "stada" ...fakt faktem czasy sie zmienily równouprawnienie itp...ale uwazam że trzeba od czasu do czasu pokazac kobiecie że ma się tzw jaja...i wcale nie trzeba być chamem....trzeba tylko czasem postawic twardo na swoim """ Wiem właśnie. Czasem tak miałem, że potrafiłem brać sprawy w swoje ręce. Ale czasem po prostu serce mi ni pozwalało. Poza tym między nami była jeszcze delikatna sytuacja, ona była też delikatna i absolutnie nie chciałem jej stracić. Tak mi nieraz pokazywała jak się wszystkiego obawia, że już nawet czasem sam się blokowałem, aby jej nie wystraszyć, czy aby nie pomyślała, że chodzi mi o jedno - bo tego bardzo się bała, szczególnie że byłem od niej starszy. Przez tą jej delikatność i obawy może właśnie trochę za bardzo się czasem powstrzymywałem z pewnymi rzeczami. Np. aby właśnie coś powiedzieć jej bardziej stanowczo, podjąć za nią decyzję itp. Ale z czasem zacząłem "normalnieć" jak poznawałem, że się coraz mniej mnie obawia. Ale niestety tak się wszystko ułożyło :(

max - żenua :) rozpisałeś się na kilka linijek a konkretów zero :) pewnie schopenhauera masz pod poduszeczką :) chociaż w jednym masz rację - z mądrzejszym merytorycznej dyskusji nie nawiązuj bo wyjdziesz na ciula :)

"""Do Korporacyjna laska A probowales poznac taka "korporacyjna laske"? Ukryte zycie "korporacyjnej laski" moze Cie czasem zdziwic. Dobranoc.""" Widzisz jakoś sobie żadnej z tych korpo lasek nie wyobrażam w lesie w moro czy na grzybach :( Po takich tekstach jakie ładują razem z tymi korpo kolesiami to po prostu nawet nie mam ochoty zagadać, aby po prostu nie wyjść na jakiegoś nieprzystosowanego :)

"żabulenka maks a ja nie czytalam tylko slyszalam nie raz na wlasne uszy" Widać kłamali:P. " tajemnica_on max - żenua rozpisałeś się na kilka linijek a konkretów zero pewnie schopenhauera masz pod poduszeczką chociaż w jednym masz rację - z mądrzejszym merytorycznej dyskusji nie nawiązuj bo wyjdziesz na ciula " Ale bredzisz znowu:P.ŻADNE SCHOPENHAUERY NIE MAJA Z TA SPRAWĄ NIC WSPÓLNEGO:P.WIDAĆ ŻE NIE DOŚĆ ŻE NIE WIESZ TO JESZCZE UDAJESZ MĄDRZEJSZEGO:P.

Próbuję z niektórymi rozmawiać, ale normalne rozmowy czy żarty z humorem są dla nich za niskich lotów. Dla nich żarty to muszą być ąę :P Jak mam poznać czy dziewczyna akurat jest z tych normalnych co lubi las, grzyby, rzeki itp. ?

ShadowSilencer No to jedyne co ci pozostalo z tej miłości to nauka na przyszłość ;))) Kazdy zwiazek czegoś nas uczy :)) Jesli nie da sie jej juz odzyskac:)) to uwierz (moze tez zreszta to wiesz ) , że czas leczy rany...i ktoś kto był dla Ciebie calym swiatem..nagle po moze roku badz 2 ...jest ci w zasadzie obojetny....przerabialam to a bylam ogromnie zakochana..bylam w stanie oddac zycie za tego czlowieka..i co ...przeszlo;)) Glowa do góry ;) Jest jeszcze wiele interesujacych kobiet ps.- a o ile byles starszy?

Gość żabulenka
max, watpie zeby klamali nie przekonasz mnie, wiem swoje.

ten max to jest serrio jakiś lewy :) nic konkretnego nie napisał a się napina jakby teorię względności wymyślił :) oblicz se ziom stosunek kobiet/mężczyzn w wieku rozrodczym w Polsce, (ułatwienie - wyjdzie wynik poniżej 1) i podyskutujemy o konkretach. póki co robisz z siebie ciula i za cholerę nie chcę znać tego genezy

" żabulenka max, watpie zeby klamali nie przekonasz mnie, wiem swoje." JA BARDZIEJ WĄTPIĘ ABY W TYCH KSIAŻKACH BYŁY BZDURY:P.ZA BZDURY O ILE DOBRZE MNIE SIĘ ZDAJE TO DO PIERDLA BY MOGLI TRAFIĆ:D.A TAKIE COŚ MNIE BARDZIEJ PRZEKONUJE:P. "tajemnica_on ten max to jest serrio jakiś lewy nic konkretnego nie napisał a się napina jakby teorię względności wymyślił oblicz se ziom stosunek kobiet/mężczyzn w wieku rozrodczym w Polsce, (ułatwienie - wyjdzie wynik poniżej 1) i podyskutujemy o konkretach. póki co robisz z siebie ciula i za cholerę nie chcę znać tego genezy" PISZESZ OD RZECZY ZAMIAST SIĘ PRZYZNAĆ DO BŁEDU:P.ZNA TAKICH TWOJEGO POKROJU-JAK PRZEDSTAWI SIĘ DOWODY NA TO ŻE BREDZĄ TO STWIERDZAJĄ ZE TO NIE DOWODY:P.ALE MOGĘ PRZEDSTAWIĆ JAK WSZYSTKO ODSZCZEKASZ CO PISAŁEŚ I ZAPADNIESZ SIĘ POD ZIEMIĘ ZE WSTYDU:D.

max - brniesz w schopenhauera dalej :) w takim razie nie mamy o czym gadać i ciulem dla mnie pozostaniesz :) jelena - to chyba każdy wie skąd to słowo pochodzi:)

Gość amantowi siadlo na mozg
prawictwo nie zwracajcie na niego uwagi 🖐️ taka mala rada

"""Jelena Marković ShadowSilencer No to jedyne co ci pozostalo z tej miłości to nauka na przyszłość Kazdy zwiazek czegoś nas uczy Jesli nie da sie jej juz odzyskac to uwierz (moze tez zreszta to wiesz ) , że czas leczy rany...i ktoś kto był dla Ciebie calym swiatem..nagle po moze roku badz 2 ...jest ci w zasadzie obojetny....przerabialam to a bylam ogromnie zakochana..bylam w stanie oddac zycie za tego czlowieka..i co ...przeszlo Glowa do góry Jest jeszcze wiele interesujacych kobiet ps.- a o ile byles starszy?""" Widzisz ja jestem trochę dziwny. Kiedyś poznałem pierwszą dziewczynę do której poczułem coś więcej i do tej pory niej pamiętam i mam do niej takie same uczucia jak wtedy. Problem w tym, że to wtedy to było tylko drobne uczucie i było jakieś ... 20 lat temu :( :( :( A Tu szalona niesamowita miłość się przytrafiła mi więc podejrzewam, że będę kochał do śmiercie ją, ale i cierpiał do śmierci :( Chyba, żeby wróciła do mnie jakimś cudem. Lub tez musiał bym spotkać dziewczynę, którą pokochał bym jeszcze mocniej i która pokochała by mnie tak i potrafiła to okazać, że uleczyła by ten ból. W innej sytuacji ból i rozpacz w sercu pozostanie już na zawsze :( Tak to jest jak się nie rzuca uczuciami na lewo i prawo, tylko skupia się na jednej osobie :( PS: Byłem starszy od niej o jakieś 6 lat.

A wlasnie ze nie kazdy ...a ze ja jestem ze slaska ...to napisalam skromnie o pochodzeniu ;D a u nas sie jeszcze do ciula dodaje......."bakej mi z ciu*** " to tak w razie gdyby ktoś z was chciał wykorzystać ten niewinny zwrot ;D