Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miffy007

dlaczego teraz tak ciezko znalesc dobrego, wiernego i kochajacego faceta?

Polecane posty

ShadowSilencer hmmmm no nie wiem w zasadzie kazdy jest inny....byc moze sie z tym nie pogodzisz ;)) alee ja tez tak rozpaczalam ;D i tez tak mowilam i mi przeszlo ;)))

" tajemnica_on max - brniesz w schopenhauera dalej w takim razie nie mamy o czym gadać i ciulem dla mnie pozostaniesz jelena - to chyba każdy wie skąd to słowo pochodzi" Później udowodnie że bredzisz:P.Ale nie po to abyś uwierzył ale żeby inni wiedzieli jakim krętaczem i manipulantem jesteś:P.

Gość Uzależniony
ja bym nie chciał być z kobietą, która by mi tak nadskakiwała jak ty swojej byłej. nie dziwię się, że cię zostawiła. nie była ci pisana, ani ty jej. tak sobie o tym pomyśl. nie doczytałem, aby cię zdradziła, więc chyba nie była suką do końca.

" Jelena Marković Masakra a teraz leci program o facecie który z zazdrości zamordował swoją kobiete..bo ta nie chciala z nim być ...co za ciu*******" Może wcale nie był zazdrosny tylko to typ leonsia:P?

" 00:52 [zgłoś do usunięcia] Jelena Marković ja pierdziele świat jest pełen psychopatów ...daj boże żebym na takiego nie trafiła ... A tak W ogóle to wiem , że 80 % (jak nie więcej) tematów na tym forum to puste prowokacje , na które ja po prostu lubię odpowiadać " Bóg nic nie da:P.Dodam ze prawdopodobieństwo ze doznasz w tym życiu dużych nieprzyjemności jest więcej niż duże:P.Podaj dokładnie gdzie i kiedy się urodziłaś to powróżę:classic_cool:.

Gość dojze ze oblakany to
analfabeta :O majacy 37 lat :D

"""Jelena Marković ShadowSilencer hmmmm no nie wiem w zasadzie kazdy jest inny....byc moze sie z tym nie pogodzisz alee ja tez tak rozpaczalam ;D i tez tak mowilam i mi przeszlo """ Skoro przez 20 lat myślę o swojej pierwszej dziewczynie którą znałem 3 tygodnie. Od jakichś 5 lat o dziewczynie, z którą byłem blisko. To ona nigdy mi nie przejdzie jak pisałem. Tak bardzo ją kochałem. Absolutnie nie była suką. Sytuacja się popierdoliła potem wtrącali się rodzice i nie pozwolili nam spróbować i... Było nam dobrze. Nawet pod koniec cieszyła się jak przenosiłem ją przez krzaki jeżyn i pokrzywy w lesie, aby się nie poharatała i nie poparzyła o nie bardzo :) Nawet ją przez rozpadający się most na rzece przenosiłem na rękach, aż się wystraszyła że wpadniemy do wody :) Ale bez problemu ją przeniosłem i cieszyła się :) Ehh... brak mi jej... Bez niej świat wygląda inaczej...źle

Gość mogles napisac na samym
wejsciu zes dzieciak to by wszystko wyjasnialo :O jak mialem 20 lat to nawet nie pamietam ile panien mi przed oczami przelecialo :D🖐️

Nie mam natury jak ty, co chwila inna panna. Walczę tylko jeśli mam szansę wygrać. Czyli tylko walczę o dziewczynę i zawracam jej głowę jeśli coś czuję i widzę szanse na coś poważniejszego. Jeśli nie to nie. Może w życiu nie miałem tyle panien co ty, może jestem staromodny ale trudno. Taki jestem.

Gość mogles napisac na samym
ja tez nie mialem az tak tyle , tez mialem ciezkie dni ale nie rozpaczac ile mnie rzucilo czy ja je ze tak ujme life goes on skoro o tym myslisz sam sie tym pograzasz :O

Gość zajebisty27
"Dlaczego teraz tak ciezko znalesc dobrego, wiernego i kochajacego faceta?" Skoro obcowałyście płciowo w większości z draniami i skurwielami - bo tacy was pociągają seksualnie, to ci dobrzy, wierni i kochający musieli w końcu wymrzeć.

Gość dzifny
bo tak nas wychowaly kobiety :classic_cool: :D

Gość zajebisty27
"dzifny bo tak nas wychowaly kobiety" to też

Gość bo kobiety to chca
żeby do tego jeszcze był bogaty i przystojny

ShadowSilencer Było nam dobrze. Nawet pod koniec cieszyła się jak przenosiłem ją przez krzaki jeżyn i pokrzywy w lesie, aby się nie poharatała i nie poparzyła o nie bardzo Nawet ją przez rozpadający się most na rzece przenosiłem na rękach, aż się wystraszyła że wpadniemy do wody Ale bez problemu ją przeniosłem i cieszyła się ... wyobraźnię masz zajebistą ;))))))))))))))))))))))

Byliśmy kiedyś na wycieczce w lesie przez przypadek w nidgo skręciliśmy, a ona miała całe nogi odsłonięte, a krzaki z kolcami na jakieś 70-80 cm więc by się poharatała maksymalnie. Ale się fajnie wtedy czułem :) Jak men :)