Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miffy007

dlaczego teraz tak ciezko znalesc dobrego, wiernego i kochajacego faceta?

Polecane posty

Gość teraz nie ma stałych
bo to faceci ,zawsze się tak zachowuja jak są sami, baby tez nie lepsze ,jak zostaja same obgaduja az wióry lecą ,takie maja natury ludzie

jak ja was czytam to mam ochotę założyć biuro matrymonialne :) znam dziesiątki porządnych, samotnych, wiernych mężczyzn którzy trafiają co raz to gorzej.

Gość to dlatego ze,....
taaa, a faceci, ktorzy mowia o sobie ze sa wierni, sa wierni tylko do momentu kiedy nie zawroci im w glowie jakas chocby troche ladniejsza od ich wlasnej dziewczyna. Ale chyba dotyczy to takze kobiet. W koncu, jestesmy z osoba, ktora w danym momencie wydaje nam sie najbardziej atrakcyjna (nie mowie tu o desperatach), tyle ze ten moment nie trwa wiecznie.....

faceci tacy są ,całe zycie przyjaznie sie z nimi i nieraz byłam świadkiem takich tekstów .Tyle ,że ja to akceptuje ,więć mam luz do tego.A napinanie sie tego i tak nie zmieni bo tak samo nie zmienisz kobiet i nie oduczysz ich plotkować i obgadywać etc,Trzeba to zaakceptować sa jacy sa i albo brać albo olac -proste

Gość wybierasz takich to pretensje
to dlatego ze po twoich wywodach widac, ze sama mialabys problem z zachowaniem wiernosci, dlatego nie wierzysz w wiernosc innych

Gość to dlatego ze,....
nie, ja nigdy nie mialam zadnych problemow z dochowaniem wiernosci. Jestem patologiczna monogamistka. To co napisalam, napisalam w oparciu o moje obserwacje. Widzialam mase na pozor szczesliwych, idealnych zwiazkow, gdzie facet, w sprzyjajacych okolicznosciach, bez zmruzenia oka, gotow byl przyprawic rogi swojej kobiecie. Natomiast w druga strone, widzialam tylko jeden przypadek, gdzie facet slepo ufa swojej dziewczynie, kochaja sie i niby swiata poza soba nie widza, ale ona juz kilka razy go zdradzila, co nie przeszkadza jej byc szczesliwa ze swoim i kochac go. ale tak, jak pisalam, to tylko raz zaobserwowalam jesli chodzi o zdrade kobiety, natomiast, jak sobie teraz dobrze przypomne, to na jakies 10 par, ktore znam lub znalam, w 9 przypadkach, facet byl gotowy zdradzic kobiete, z ktora tworzyli szczesliwy z pozoru zwiazek a ona uwazala go za ideal.

ODPOWIADAM NA PYTANIE : dlaczego?? a no dlatego ,ze kobiety poszukują ideała a ideały nie istnieją ! dobry + wierny + kochający ...=przystojny ..taki schemat maja kobiety w głowie ..poprostu lecą na wygląd !!!!!!! A później okazuje się ,ze ten przystojniak jest skończoną świnią ..:P naprawdę rozejrzec się wkoło i poszukać przeciętnego .. to może za procentować!!!!!!!!!!! a nie żyć serialowym spojrzeniem na świat i wierzyć ,że znajdzie się księcia z bajki !!!

9 na 10 jakis postep nagle sie poczynil widzisz, po pierwsze... to ze ludzie zdradzaja, to jest oczywiste, to ze faceci czesciej... dla mnie juz nie, ja tam widzialem wiele przypadkow zdrad w jedna i druga strone, ale statystyk nie prowadzilem zreszta na co mi statystyki, kiedy ja moge byc tym nie zdradzajacym, a trafi mi sie zdradzajaca kobieta w kazdym razie, takie argumenty, to nie argumenty za argument uznalbym faktycznie stwierdzenie ze KAZDY zdradza (albo, ze kobieta nigdy nie zdradza), ale z tego juz sie wycofalas po drugie - do zdrady trzeba dwojga dla mnie ten ktory zdradza, wcale nie jest gorszy od tego z kim zdradza, sa siebie warci i w moich oczach rownie podli

pewnie nikt nie uwierzy, ale powiem że w Polsce jest mnóstwo mężczyzn, którzy są jednocześnie: przystojni, wierni, odpowiedzialni i samotni (i hetero) nie wierzycie? to tym gorzej dla was :P a ja wiem że tak jest z własnego doświadczenia

on byc może tak jest,ogólnie odnoszę wrażenie ,że coraz więcej ludzi jest samotnych bo się zawiedli ,stracili zaufanie ,z kazdym zwiazkiem są coraz bardziej cyniczni.Tyle ,że jeżeli ktos ma swoje zainteresowania to i tak sie nie nudzi.I jak spotka partnera , to stworzy dojrzalszy związek niez osoby dla których związek jest lekiem na całe zło.

Gość Ansin
Wierzę... i wiem... bo znałam takich kilku. I wszyscy oni jak jeden mąż (i jak ktoś już wcześniej pisał) wybierali panny lekkich obyczajów... Dodam, że prócz dobrego serca jestem niegruba, niebrzydka, ukończyłam studia i zarabiam powyżej średniej krajowej.

coś w tym jest. też ląduję zazwyczaj z samymi lampucerami a porządne kobiety z którymi można konie kraść wyparowały jak kamfora

odpowiedź na pytanie: bo takich facetów już rzuciłaś. pozdrawiam @u@

Gość to dlatego ze,....
ja sie z niczego nie wycifywalam i nie prowadze statystyk. Napisalam 9/10 zeby nie poslugiwac sie procentami. A chodzilo mi o to, ze osobiscie mialam okazje zaobserwowac tylko jeden przypadek kiedy robi to kobieta, natomiast w wiekszosci zwiazkow znanych mi, "idealny" facet potrzebowal tylko kilku drinkow zeby caly swiat przestal sie liczyc.

"Napisalam 9/10 zeby nie poslugiwac sie procentami." ^^ :D Myślałem że mnie już dzisiaj nic nie rozśmieszy, a tu o 23:15 taki kwiatuszek :D

Gość takjest
Dobrzy faceci najczęściej bujają się w nic nie wartych suczyskach, a porządne kobiety tracą głowy dla jakichś frajerów.

dokladnie :D a te nieszczesne 9 na 10 albo chociazby nawet ten jeden jedyny na cala meska populacje to nie, ze tak sobie zacytuje "wierni, kochajacy i dobrzy faceci po prostu nie istnieja. albo jesli juz, to zaden nie reprezentuje tych wszystkich cech jednoczesnie, czyli, jest albo tylko dobry, albo tylko kochajacy. wiernych nie ma wcale. " wiec nie o procenty mi chodzilo a stwierdzenie, ze takich nie ma, a potem stwierdzenie, ze jednak sa

jeszcze jedno: jak kobiety piszą, że nie ma wiernych facetów, to znaczy że nie uważały na matematyce albo same mają coś za uszami. oba te czynniki są dyskwalifikujące w oczach ... wiernego faceta :) facetów i kobiet jest 50/50 więc z kim ci faceci zdradzają swe anielsko wierne kobiety? z koczkodanami? z mrówkojadami ? :-/

DZiewczyny ja znam takiego, ale boje sie cokolwiek zrobic, ponieważ obawiam sie rozczarowania (ze np. mysli o kims innym) zakochalam sie w nim i jak narazie jest to nieszczesliwa milosc, nie wiem co robic:(

Nie prawda, bo wiecej jest kobiet na swiecie. A w Polsce to juz w ogole... faceci maja w czym wybierac. tajemnica_on - watpie... choc milo byloby sie przekonac :)

Gość Ansin
no jak to z kim :) z nieanielskimi kobietami :P

chwilowa tu - wypożycz rocznik statystyczny z piramidką ludności to doznasz szoku i olśnienia :) co nam po tym, że kobiety żyją 10 lat dłużej i cała nadwyżka to mohery po 70-tce? skoro w wieku 0-40 (czyli takim w którym się szuka żony) to całkowita dominacja liczebna mężczyzn?

Gość uwazaj bo wchodzisz
na kruchy lod teraz musisz jeszcze do takiego rownania wprowadzic dane - il ejest osob homo i biseksualnych ;)