Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tru$kawencjaa

PYTANKOOO MAM JA:D

Polecane posty

Gość tru$kawencjaa

ile mozna schudnac tak na oko w tydzien pijac wode zamiast napojow gazowanych mam 176wzrostu i waze 61kg ciezko mi nastawic organizm do innego trybu pracuje od 10 do 18 wiec obiad jadam kolo19 gdy jestem w domu rano je zwykle jedna kanapke o 9potem o 13 w pracy bulke i herbate pije a pozniej obiad jem o 19 i znowu herbata a mimo to nie chudne a po pracy jestem zbyt zmeczona aby cwiczyc kiedys biegalam ale teraz w tym zimnym ciezko ma ktos pomysl?:)

Gość tru$kawencjaa
no wlasnie bys sie zdziwila mimo to mam walki tluszczu na boczkach co mnie dziwi bo przy tak malych porcjach powinnam byc tak szczupla ze ohoho a tu zonk bo mam tluszczyk na boczkach i na brzuchu i niewiem juz co robic zeby to wygladalo jakos normalnie

Gość tru$kawencjaa
helou wypowie sie ktos

wiesz trzeba sobie odmowic przedewszyskim slodyczy to pomaga ja pije zielona cherbatke fajnie oczyszcza organizm i pomaga pozbyc sie celilitu a jak ktos sie odcudza to proponuje osatni posilek kolo 18 i nie sycąćy obiad na noc halo!!;p

Gość tru$kawencjaa
sycacy to on nie jest raczej;p a zielona herbate pijam ale nie pomagala a slodycyz nie jem wiele