Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może mamuska

mdłości w ciąży

Polecane posty

Gość może mamuska

A więc od dobrych kilku dni leże zaspana w nocy ok godziny 2,3,4 i leże nieruchoma trzymając się za brzuch.. i jest mi cholernie nie dobrze, jakikolwiek ruch wywołał by wymioty.. i musialabym lecieć do łazienki.. chciałąbym się dowiedzieć czy miałyście tylko mdłosci w nocy ??

Gość yuhjiko
to mogą być wrzody na żołądku ja tak mam po jakimś czasie doszła zgaga :-O

Gość o taaaak
Ja miałam cały czas, dzień i noc i hafty brrrrr. Aż do 4 mies ciąży a potem zaczęłam jeść:)))

Gość o taaaak
Przed okresem też mnie strasznie mdli i wogóle jestem wrażliwa na wszystko. Także każdy ma chyba inaczej.

Gość może mamuska
tzn nie mam problemów z żołądkiem, zgagi, bólu, mam 20 lat zdrowo się odżywiam .. z przemiana materii też wszystko ok..

Gość może mamuska
Wspóczuje, wymiotowanie nie nalezy do najprzyjemniejszych czynnosci :) a wrecz moich zneinawidzonych.. wiec czasami wole sie nie ruszac i usnac niż zeby to robic...

Gość o taaaak
Hmm. Ja miałam bardzo szybko mdłości a potem ustały i znowu. Wiele moich znajomych nie mogło myć zębów albo znosić zapachu kawy albo mięsa.

Gość o taaaak
A może to grypa żołądkowa?

Gość może mamuska
no tak są + i - ciązy :) jak miewam grype żołądkową to u mnie jest to 39 stopni gorączki, nie moge jesc nic przez kilka dni, herbata nawet jest nieprzyjmowana przez moj organizm i co chwile wymiotuje, więc wątpie.. Dlatego sie zastanawiam co jest nie tak.. No nic zobaczymy czy dzisiaj bedzie to samo..