Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

że jak ?

gdzie jest elita kafe ?

Polecane posty

espees, za te słowa mogę Cie znielubić :classic_cool: chcesz ? oj, bo nie pisałeś to myślałam że sobie poszedłeś :( a tak w ogóle ja uciekam pomału :) już dzisiaj muszę rano wstać :O.. heh.

:( ok ok, ja na podłoge pójde spać a Ty na moim łózku, pasi ? :) a jutro szkoła ? :)

A ja tez musze wstac po 7-mej rano, ale siedze na necie do 3-ciej bo bede dvd ogladac a potem czekam na kogos, kto mieszka w USA i wiecie, roznica godzin, a pogadac musimy...

nie no..ok, to ja pókde na kanapie a Ty na moim ;) tylko wiesz...jak ja bede na kanapie...to wtedy pies zajmie moje miejsce na tamtym łózku i bedziecie razme spali :) nie przeszkadza Ci to ? :)..a ja tam sam na tej kanapie echh.. :(

człowiek jest najbardzoej wydajny jesli spi 3 godziny a 20 min po obudzeniu strzeli sobie kawe ;) wiem z własnego doświadczenia ;) miałem taki okres, że tak robiłe ;) ale co jakis zcas musiałem sie wysłąc z te 10-12 godzin..a potem znowu tylko 3 h co noc :)

jeśli nie położy się na mojej prawej kostce to może być ;) jak Ci będzie smutno to możesz przyjść do mnie :D

ok, muszę się już położyć, bo jutro na 7 mam do pracy ;) Dobranoc J(o)aiu ;) :*

J(o)asiu miało być ;) no jak chcesz, żebym wpadł to wpadne a jak powiesz, że nie mam sie tu pokazywać to nie bede :( to jak ? :classic_cool:

będę czekała ! tylko powiedz o której :classic_cool: oczywiście jeśli mam być :P idę aby na papieroska jeszcze, a Ty ? może razem telepatycznie ? heh

Gość Czytaj mnie
Elitą kafeterii powiadacie?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHYBA LUDZMI KTÓRZY NIE MAJĄ ŻYCIA PRYWATNEGO, I SĄ PRZGRANI W ŻYCI TOWARZYSKIM@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no jasne, że masz być ;) może o tej samej co dzis ? ;) gdzies o 22-23..hmm ? nie no..ja jutro jak wstane przed praca sobie zapale ;) teraz jakos nie chce mi sie :):)