Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

że jak ?

gdzie jest elita kafe ?

Polecane posty

Gość Kafe poradnik
Ja Cię nie wyzywam od głąbów. Nick był pomarańczowy i całkiem inny. Myślałem, że to Ty tylko chciałaś się ukryć pod innym nickiem.

Kafe poradnik : w takim razie przeprasza jeśli Cię uraziłam 🌻 na szczęście to nie ja byłam pomarańczą :P Bóg strzygł tego kto się odważył :classic_cool: pozdrawiam środkowym palcem : powiało chłodem i wyższością :O..

jestem na chwile, przerwe mam ;) ja będe wieczorem w domu dopiero, gdzies przed 22 powinienem już być mam nadzieje ;)

Gość ale elita haha
co to kutfa

Gość elita nie pisuje na takich
gównianych topikach :classic_cool:

a ja jestem wściekła, bo jakiś bęcwał założył wczoraj topik i jako pomarańcza wypytywał w moim imieniu czy jestem śliczna 😡 i pokazywał zdjęcie wrr..

jesteś niemożliwy ! :P a dzień jako tako, nie marzekam ;) bawię się z moim zwierzakiem. heh a u Ciebie jak tam ?

to jestes jasiu u mnie ;) a jakiego amsz zwierzaka ? :) a ja nie paliłm jakis czas a dzis zapaliłem od chyba 2 czy 3 miechów jednego papierosa..echh..za dużo roboty :) jak minął ? 7 rano w pracy, potem chwilka przerwy, to napisałem posta, potem znowu praca, potem chwilka na paperosa :) a potem znowu praca, niedawno przyjazd no a teraz gadam z jasiem ;)

no to jest zdrobnienie od jana ;) ale wiesz..równie dobrze, moge powiedzieć, że zapomniałem literki "o" :) i by wyszło joaś :)ale ja nie zapomniałem więc, będziesz jaś :)

mam fretkę, chcesz zobaczyć ? ;) oh.. ja pale nałogowo :O:P ale przymierzam się do rzucenia :classic_cool: no ok, to niech będzie Jaś :D Mayor : miło mi, imienniczko :) ! 🖐️

no jasne, że chce ;) "przymierzam się do rzucenia" haha, no oczywiście jasiu :) cześć pani major ;)

Mayor : dziękuję 🌻 cóż za porównanie :P może trochę podobna :) Ty też niczego sobie ;) espees : no kiedyś trzeba ZNOWU rzucić :D moja fredzia w drugim linku :classic_cool: Luna :)